PetasHD
Cestující
Ok, zítra na to kouknu. Díky zatim zdarO-zapneš mašinu, napětí dle toho kde jsi, vše máš pod F1. Pokud jedeš pod OR CZ, zapni si v nastavení zapnutí mašiny a jen vybereš napětí.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ok, zítra na to kouknu. Díky zatim zdarO-zapneš mašinu, napětí dle toho kde jsi, vše máš pod F1. Pokud jedeš pod OR CZ, zapni si v nastavení zapnutí mašiny a jen vybereš napětí.
Asi se v tom hodně vyznáš jak tak koukámMáš zvuky vectronů (subadresář Sound) v adresáři "common.snd" nebo jinde? Toto je třeba upravit.
Máš řídící soubory zvuků (sms) stejného názvu, jako jsou v zápisu v ENG (řádky Sound)? Pokud ne, uprav zápis v ENG podle reality (řádky Sound). Cesta a názvy řídících souborů musí 100% sedět s tím, kde máš zvukové složky. NIKDY nepřepisuj názvy SMS ve složce zvuků podle toho, co máš v ENGu. Zvukové soubory jsou většinou společné pro více mašin tohoto typu!
Podobně je to i u kabin, tj. v "common.cab" musí být subsložka CabVectron a v ní řídící soubor "Vectron.cvf". Pokud se nazývá jinak, je nutné jej v ENGu opravit. U kabin je to o to složitější, že musíš otevřít poté otevřít soubor CVF a opravit zápis path shodně i pro všechny soubory textur (ACE). Jinými slovy: stejná cesta, jako je v zápisu ENG (řádek Cabview) musí být i v CVF - samozřejmě už pro soub
Máš zvuky vectronů (subadresář Sound) v adresáři "common.snd" nebo jinde? Toto je třeba upravit.
Máš řídící soubory zvuků (sms) stejného názvu, jako jsou v zápisu v ENG (řádky Sound)? Pokud ne, uprav zápis v ENG podle reality (řádky Sound). Cesta a názvy řídících souborů musí 100% sedět s tím, kde máš zvukové složky. NIKDY nepřepisuj názvy SMS ve složce zvuků podle toho, co máš v ENGu. Zvukové soubory jsou většinou společné pro více mašin tohoto typu!
Podobně je to i u kabin, tj. v "common.cab" musí být subsložka CabVectron a v ní řídící soubor "Vectron.cvf". Pokud se nazývá jinak, je nutné jej v ENGu opravit. U kabin je to o to složitější, že musíš otevřít poté otevřít soubor CVF a opravit zápis path shodně i pro všechny soubory textur (ACE). Jinými slovy: stejná cesta, jako je v zápisu ENG (řádek Cabview) musí být i v CVF - samozřejmě už pro soubory *.ace.
No zapnu to, dám tam tu moji složku se hrou a vyplivne mi to ten soubor (nevím jak se teď jmenuje) ten následně otevřu, opět tam dám složku se hrou a napíše mi to že program nereaguje nebo přestal reagovat, něco takového.Co ti konkrétně v TSRE5 nefunguje?
Zkus to konkrétněji popsat, popř. poslat screeny, co kam vkládáš.No zapnu to, dám tam tu moji složku se hrou a vyplivne mi to ten soubor (nevím jak se teď jmenuje) ten následně otevřu, opět tam dám složku se hrou a napíše mi to že program nereaguje nebo přestal reagovat, něco takového.
Čau čau, ještě malej dotaz. Právě sedím ve Vectronu 193 ale nevím jak to rozjet. Prostě zvýšim výkon a nic se neděje. Neni to náhodou tím výběrem napětí? Akorát nevím jak se to dělá.Super. Nyní si tam můžeš sestavit soupravu s vectronem, zapnout OR a jezdit.
ZdravímČau čau, ještě malej dotaz. Právě sedím ve Vectronu 193 ale nevím jak to rozjet. Prostě zvýšim výkon a nic se neděje. Neni to náhodou tím výběrem napětí? Akorát nevím jak se to dělá.
Samozřejmě, že si musíš zapnout hlavní vypínač klávesou "O".Čau čau, ještě malej dotaz. Právě sedím ve Vectronu 193 ale nevím jak to rozjet. Prostě zvýšim výkon a nic se neděje. Neni to náhodou tím výběrem napětí? Akorát nevím jak se to dělá.
Jak mám zjistit napětí tratě? Jinak při zmáčknutí Alt+S se nic nedějeZdravím
a i když je to nejen zde, ale i v manuálech uvedeno, tak znova uvádím, že hráč musí vědět, pod kterým napětím na konkrétní trati (místě) se nachází a pak to správné zvolí pomocí volby ALT+S. Doufám, že se nemýlím. Uvedené platí u ORCZ.
Zdravím,Jak mám zjistit napětí tratě? Jinak při zmáčknutí Alt+S se nic neděje
Z jaké stanice vyjíždíš?Jak mám zjistit napětí tratě? Jinak při zmáčknutí Alt+S se nic neděje
A kde seženu CZSK verzi?Z jaké stanice vyjíždíš?
Alt+S pro změnu systému podle napětí v troleji funguje pouze u CZSK verze od určité aktualizace. Pokud máš MG verzi, tak tam ti tato předvolba fungovat nebude.