Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jen dobře, já jen psal, co zde někde bylo napsáno.Vyzkoušeno s aktuálním Global BP, vše funguje.
Tak já nevím, nejdříve máš potíže "s nějakými skrypty" a teď se zase žádná hláška nezobrazí. Co používáš za prohlížeč ke stažení souborů, nebo si z nás děláš šoufky?no a když chci stáhnout global, tak to vyplivne stránku s nějakými skrypty
Vidím to tak, že někdy vyskočí, někdy nevyskočí.Tak už si to konečně srovnej, vyskočí ti hláška, nebo nevyskočí?
Je to marný , je to marný, je to marnýPostupuj podle toho co jsem doplnil do předchozího postu. Pokud ani tohle nepomůže tak zbývá zlatý podnos, ale ty já už všechny rozdal.![]()

Já taky.Ja som to normálne stiahol ...
Výhodou této trati je, že může expandovat do řady směrů - Rohatec, Myjava, Bylnice / Nemšová, Brno, atd.Mohla by pokračovat směrem na Kyjov a dále na Brno.
Ano, rozhodně souhlasím, už tam vidím ten rekonstruovaný úsek Nesovice - Brno. A projet si jednou celou Vlárskou dráhu by bylo fakt supr.Mohla by pokračovat směrem na Kyjov a dále na Brno. Tato trať v MSTS/OR velmi chybí.
Jojo, klidně i do Vlárského průsmyku a dál pěkně až ke hranicím se Slovenskem.Bylnice