Trať Luhačovice (341 a 346)

Dobrý večer, na trať se těším, ale nejde mi stáhnout. Vždy po 63 MB to skončí chybou :( . Zkoušel jsem to několikrát různými způsoby. Je chyba u mě nebo v souboru?
Dobrý den, pokud se Vám ještě aktualizace nepodařilo stáhnout, tak to zkuste přes jiný web prohlížeč. Mně to bylo kdysi taky doporučeno jako řešení ...

Protože jsem možná poslední dinosaurus, kterému se přes všechny výhody OR nechce opustit MSTS, vyzkoušel jsem tuhle aktualizaci v tomto pravěkém prostředí. Trať už kompatibilní není. Dojel jsem sice tam, kam jsem chtěl, ale musel jsem se proklikat přes chybové hlášky. Podle mě je problém v tom, že MSTS nemá rád mezery. Například mi vyskočilo, že chybí " stojan na kola.s ", i když ve shapes je. Nejsem odborník, ale podle mě MSTS potřebuje " stojan_na_kola.s"

stáhnul jsem si poslední verzi Luhačovice 1.9, na importoval jsem si aktivitu Os 4311 všechno se spustilo rozjel jsem se ale najednou po pár metrech se objevila tahle když jsem si chtěl zobrazit názvy stanic chyba nevíte co s tím děkuji viz přiloha

Snímek obrazovky 2023-10-01 141054.jpg

Chtěl jsem se ještě zeptat jestli bude trasa prodloužená až do Luhačovic ? díky

Ahoj, našel jsem drobnou chybu na trati. Mezi Véskami a Popovicemi je oddílové návěstidlo, jehož předvěst v tomto směru je označena správné, ale "přibližovací návěstidla" k této předvěsti jsou označeny jakožto "přibližovací návěstidla" pro předvěst vjezdového návěstidla - šikmé pruhy místo vodorovných :-)

Back
Nahoře