Ladění CD 851

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Meda
  • Datum začátku Datum začátku
Spíše mám teď problém s loko 750, kde mám 3d kabinu. Jedu na reverzní bod, přejdu na druhé stanoviště, ale už se nerozjedu. Když zmáčknu Ctrl+K, napíše mi to Spínač pultu zablokován. Co dělám špatně? Zkoušel jsem dát vlakovou brzdu do rychlobrzdy, pak do jízdy. A pak jsem přešel na druhé stanoviště, ale nic to nedělalo.

Spíše mám teď problém s loko 750, kde mám 3d kabinu. Jedu na reverzní bod, přejdu na druhé stanoviště, ale už se nerozjedu. Když zmáčknu Ctrl+K, napíše mi to Spínač pultu zablokován. Co dělám špatně? ...
"Přenést" směrovou páku? (Nevím, jen mě to napadlo ;-) )

Spíše mám teď problém s loko 750, kde mám 3d kabinu. Jedu na reverzní bod, přejdu na druhé stanoviště, ale už se nerozjedu. Když zmáčknu Ctrl+K, napíše mi to Spínač pultu zablokován. Co dělám špatně? Zkoušel jsem dát vlakovou brzdu do rychlobrzdy, pak do jízdy. A pak jsem přešel na druhé stanoviště, ale nic to nedělalo.
Zdravím,
teď jsem testoval loko CD750.285 (ta snad má 3D kabinu) a při dodržení postupu podle mého příspěvku č. 6 v tomto vlákně přechody a jízda z obou stanovišť bez problémů.

Back
Nahoře