Ahoj, potřeboval bych poradit s jednou dopravní situací v Krnově. Nejedná se vyloženě o posun, ale nebudu kvůli tomu zakládat nové vlákno.
O co mi jde. Do Krnova přijede rychlík od Olomouce, chvíli po něm přijede rychlík od Jeseníku, napojí se na něj a spolu odjedou do Opavy. Oba jsou vlaky traffic.
Udělal jsem variantu obou vlaků jako traffic, ale vše se zasekne na tom, že rychlík od Jeseníku zůstane viset na červené u vjezdu a nepomůže tomu ani povolení vjezdu proti červené (WP 60002).
Zkoušel jsem i variantu dát rychlík od Olomouce jako LC (vlak hráče přijede až po příjezdu tohoto rychlíku). Všechno proběhlo v pořádku, rychlík od Jeseníku se napojil a celá souprava pak v předepsaný čas odjela. Problém je, že LC se tváří jako odstavená souprava (chcíplá), a to jaksi není úplně ono. Navíc po připojení rychlíku od Jeseníku se až do odjezdu vlaku dokola přehrává start motoráku, což tomu taky zrovna nepřidává.
Existuje ještě nějaká jiná varianta, jak tohle vyřešit? Rád bych nějak zprovoznil tu variantu kde jsou oba vlaky jako traffic, ale jak ošetřit tu červenou na vjezdu?