vyhovující pc sestava na trať 321

Hraji to na tomto ntb
To musí valit jedna radost. Pro MSTS je nutné nastavit ty parametry a po každém zásahu do nastavení reinstalovat MSTS BIN i tohle může být příčina. Jinak doporučuji vyzkoušet i v Openrails. Pokud stejná místa spadnou i tam, tak je něco špatně v trati.

To musí valit jedna radost. Pro MSTS je nutné nastavit ty parametry a po každém zásahu do nastavení reinstalovat MSTS BIN i tohle může být příčina. Jinak doporučuji vyzkoušet i v Openrails. Pokud stejná místa spadnou i tam, tak je něco špatně v trati.
napadlo mě, zda to nemůže být i v tom, že jsem MSTS stáhl z ulozta a nemám originál CD

když se to snažím naistalovat a nadefinovat cestu pro OR jediné co mi to dá je toto (viz. obrázek, žádná jiná složka,...nic)

Přílohy

• IMG20230209174821.jpg
    IMG20230209174821.jpg
    155.9 KB · Zobrazeno: 0
Poté je nutné do Globalu překopírovat soubor soundcfg.dat který je na DVD s tratí.
to jsem samozřejmě udělal přesně dle návodu, i tak to padalo. Dával jsem nahradit soubor v cíli. Jediné, co jsem nedělal, je nastavení těch stejných hodnot na tom disku, protože to je na jednom disku s OS, na což martin upozorňoval

Tak nevím, jednou píše, že má MSTS z Uložto, jednou, že MSTS neinstaloval. Já mám obojí (i když jsem s instalací MSTS chvíli bojoval, ale povedlo se). MSTS mám jenom na tvorbu aktivit. Ale pokud instaluje čistý OR a nemá správnou strukturu potřebných podadresářů, tak to asi fungovat nebude = názor laika.

Back
Nahoře