vyhovující pc sestava na trať 321

Tak nevím, jednou píše, že má MSTS z Uložto, jednou, že MSTS neinstaloval. Já mám obojí (i když jsem s instalací MSTS chvíli bojoval, ale povedlo se). MSTS mám jenom na tvorbu aktivit. Ale pokud instaluje čistý OR a nemá správnou strukturu potřebných podadresářů, tak to asi fungovat nebude = názor laika.
myslel jsem to takto:
1. krok: instaloval jsem trať 321 do MSTS staženého z uložta přesně dle instrukcí. Při příjezdu k nástupišti ve velkých stanicích (Praha hlavní, Přerov, Bohumín,...) vždy hra spadla. Tudíž jsem kompletní MSTS včetně trati 321 odinstaloval
2. krok: jsem zkoušel trať 321 naistalovat do OR dle návodu. Nenačetlo mi to cestu k tomu adresáři viz. obrázek pár příspěvků výše. Tudíž jsem opět vše kompletně odinstaloval.
3. krok: protože už si nevím rady, tak jsem napsal sem a požádal o pomoc

Já bych viděl chybu číslo 1 v instalaci samotného MSTS. Pokud změním cílový adresář někam jinam po nainstalování MSTS, tak to nikdy nemůže fungovat. Dokládá to obrázek na předchozí stránce. Pokud mám nainstalovaný MSTS správně, tak když nainstaluji Openrails, tak cesta k MSTS je už přednastavená podle registrů. A na obrázku je bílo, nic přednastaveného.
A za další, tratě se neodinstalovávají, pokud něco nefunguje. Protože tam chyba být nemůže, jedině kdybych si adresáře ručně sám rozházel. Pokud nějakou trať nechci, tak jen přejmenuji adresář. Ne?
Chyba je vždy v parametru nebo degradovaný MSTS BIN neopatrnou reinstalací tratí. Tedy řešení MSTS BIN přeinstalovat. Otázke jedné minuty a hned už jedu.
Naopak v Openrails neplatí žádná pravidla. Nainstaluji trať jak je "kamkoli" na disku a pak nainstaluji Openrails odkud do toho "kamkoli" zadám cestu a hned jedu a bez pádu i ve velkých stanicích. Tohle by měl zvládnout i začátečník na počítači. Snad první lekce. Ale asi určitě platí, že Openrails by měl být na stejném disku jako jsou tratě.

Back
Nahoře