Open Rails - galerie obrázků a videí

Tak takto nedokonalou aktivitu já prostě hrát odmítám !!!!!!!!!!!!! ;)
Já taky ne, než jsem se s tou elektrikou nauĉil, tak jsem málem vyhodil compa. :-) Ale, než vůbec začnu sáčkovat AI vlaky, tak to ještě hooodně potrvá. Do Kolína 8 minut sekyrs, ale je tam více aspektů proč. :-)

Ty mám nápad ohledně koncovek, co kdyby ti je tam přivezl neviditelný servis (posunovač) a pak se odvěsil.

Ty mám nápad ohledně koncovek, co kdyby ti je tam přivezl neviditelný servis (posunovač) a pak se odvěsil.
Tak jsem si tuhle situaci nasimuloval. A měl jsem záchvat smíchu. Poněvač když jsem dal figurku pochůzkář a před ní koncovky, tak je to celkem mazec. Trasa z vedlejší koleje za výhybku a na soupravu a situace je taková, že jde z vedlejší posunovač pozpátku a táhne jakousi neviditelnou tabuli skla na jejihž koncích jsou dvě viaflexky. Postaví se mu návěstidlo na volno a za ním shodí na stůj. Pak jde k vozům a ruce by měl roztáhlé jak Kristus. Pak ťuk, a koncovka je na vozech. Ne, takhle fakt ne... To raději ten koncový vagón. No co, je nachystáno, je to mezi mašinou a vozy a předpis to neporušuje.

Tak jsem si tuhle situaci nasimuloval. A měl jsem záchvat smíchu. Poněvač když jsem dal figurku pochůzkář a před ní koncovky, tak je to celkem mazec. Trasa z vedlejší koleje za výhybku a na soupravu a situace je taková, že jde z vedlejší posunovač pozpátku a táhne jakousi neviditelnou tabuli skla na jejihž koncích jsou dvě viaflexky. Postaví se mu návěstidlo na volno a za ním shodí na stůj. Pak jde k vozům a ruce by měl roztáhlé jak Kristus. Pak ťuk, a koncovka je na vozech. Ne, takhle fakt ne... To raději ten koncový vagón. No co, je nachystáno, je to mezi mašinou a vozy a předpis to neporušuje.
Podle předpisu to být nesmí. Je to závada v označení vlaku. Takže platí pravidlo druhé - MSTS/OR je jen hra.

Podle předpisu to být nesmí. Je to závada v označení vlaku. Takže platí pravidlo druhé - MSTS/OR je jen hra.
No ale napríklad v nedávnej dobe bola výnimka, vlak OBB zložený z lokomotívy Hecules 2016 a súpravy s riadiacim vozňom jazdiaci na trase Wien - Bratislava občas viezol vzadu za riadiacim naviac ešte lôžkový vozeň ZSSK. Lenže konfigurácia súravy push pull neumožňovala jazdu bez zapnutých návestí koniec vlaku na riadiacom vozni. Takže sa jazdilo s červenými svetlami aj na predposlednom vagóne.

Pohled na provoz v ŽST. Břeclav na trati BP přibližně v roce 2019.

Na 1. koleji souprava Cityshuttle Push-pull vedená strojem ÖBB 1116 " Taurus " směr Vídeň.
OR_Břeclav1.jpg

Odjezd EC směr Bratislava. V pozadí posunuje rakouská " Žehlička " řady 1063.OR_Břeclav2.jpg

Pohled vozmistra
OR_Břeclav3.jpg

Dobrý den.Potrebuju ještě dořešit 2 osobni vozy CSD B a CSD Bds retro zelene barvě pro MSTS.Jsou tam sice modely od P.Jacka na strankach a jsou tak nepřesná okna od sebe.Mam v OpenRails uložené modrobile a zelenobile osobní vozy B a Bds pro MSTS.Tak resintěším ještě v retronateru.

Přílohy

• B-256-50-54-20-41-273-4-KŽC-Česká-Kamenice-18.6.2016-pohled-na-vůz-AF.jpg
    B-256-50-54-20-41-273-4-KŽC-Česká-Kamenice-18.6.2016-pohled-na-vůz-AF.jpg
    796.4 KB · Zobrazeno: 0
  • Video je od Vláčkařů CZ!.jpg
    Video je od Vláčkařů CZ!.jpg
    327.3 KB · Zobrazeno: 0
  • 20230222_140741.jpg
    20230222_140741.jpg
    213.2 KB · Zobrazeno: 0
  • 20230222_140548.jpg
    20230222_140548.jpg
    203.2 KB · Zobrazeno: 0
Dobrý den.Potrebuju ještě dořešit 2 osobni vozy CSD B a CSD Bds retro zelene barvě pro MSTS.Jsou tam sice modely od P.Jacka na strankach a jsou tak nepřesná okna od sebe.Mam v OpenRails uložené modrobile a zelenobile osobní vozy B a Bds pro MSTS.Tak řeším ještě v retronateru.Aby to někdo vymyslel naskinovat retro osobní vozy B a Bds v zelené barvě pro Open Rails a MSTS.

Back
Nahoře