Planuji Slovenskou Strelu a R1 pro MSTS

Rudolf.Horak

Cestující
Planuji postavit slovenskou strelu a R1. Modelovani mam a take mam velkou podporu, co nemam je nekoho kdo by mi mohl visvetlit jak se to dava do hromady. Kdyz koukam jak lide stavy tak vydim plno obrazku ale nevim jak se to proste da dohromady aby..to fungovalo a aby s toho nepadal MSTS ci Open Rails. Na youtube toho moc nenajdu, jen staveni nejake parni lokomotivy.

Planuji postavit slovenskou strelu a R1. Modelovani mam a take mam velkou podporu, co nemam je nekoho kdo by mi mohl visvetlit jak se to dava do hromady. Kdyz koukam jak lide stavy tak vydim plno obrazku ale nevim jak se to proste da dohromady aby..to fungovalo a aby s toho nepadal MSTS ci Open Rails. Na youtube toho moc nenajdu, jen staveni nejake parni lokomotivy.
Jestli modeluješ jak píšeš, tak se máme na co těšit :D

Hoši nic ve xlém, sám nevím. Ale není to třeba z překladače? Já když si píšu s německými kolegy, kde vycházejí moje aktivity a dostávám odpovědi, vypadá to podobně. Je mi to celkem putna, jen, jestli vás napadlo i tohle, než začnete někoho je.at za psaní a ČJ. :-)

Ruda od svých 8 let bydlí v USA. A ve třetí třídě se teprve začíná učit číst, žádná gramatika. To vše začalo až ve druhém stupni. ZDŠ. Ale Dane, ty naděláš překlepů mnohem víc. :) Vím jenom tolik, že si Ruda doma zaplatil kurz na modelování ve 3DS maxu. Který má asi už za sebou. A model Strely by chtěl. Otázka je, jestli bude mít vůli se s modelem piplat.

Já měl několik modelářů domečků, kteří pak přešli na vyšší level a to model lokomotivy. Tomi tenkrát šel do bobiny nulky a vzpomínám si, že si na tom pěkně vylámal zuby. Pak ještě aktivní člen Pawlík. Mám od něj hodně precizních modelů do trati. A pak že půjde do své srdcovky lokomotivy, 122? On je detailista a stále se mu něco nelíbilo nebo časově mu to spíš nevycházelo a pak materiály přenechal Pikkovi. Ale to není důležité. Chci říct jen tolik, že modelovat nějakou lokomotivu vyžaduje už velké zkušenosti. A trpělivosti. Tohle není domeček do trati.

Jak jsem psal nedávno. Pokud ještě nemám nic rozpracovaného, tak bych neměl psát, že začínám stavět to či ono. Vždy je nutné předložit to co už mám, v čem mám problém, co mi nefunguje a se znalými se pak dá diskutovat zde a pak se na nový projekt můžeme i těšit, protože vidíme, že je to reálné. Já vlastně tratě 072 a 090 také teprve začínám stavět i když jsem na nich nechal už dva měsíce prací. :) Ale všichni už vidí, že to bude reálné.

Hoši nic ve xlém, sám nevím. Ale není to třeba z překladače? Já když si píšu s německými kolegy, kde vycházejí moje aktivity a dostávám odpovědi, vypadá to podobně. Je mi to celkem putna, jen, jestli vás napadlo i tohle, než začnete někoho je.at za psaní a ČJ. :)
... Ale Dane, ty naděláš překlepů mnohem víc. :) ...
To máš za to, že jsi se ho zastal! ;) :D

Tak mam .s a take .ACE je nekde navod jak se dava dohromady .eng? Model mam strucne postaveny ale nevidim ho v constrain builder. Take me zajima jestly je neco co muze .s zase dat do nejakeho programu jako na priklad Blender?

Nebylo by pro začátek lepší něco jednoduššího? ;) Podle mne M290.0 je už spíš modelářská maturita. Nehledě na to že "Strelu" už před lety do MSTS postavil tuším Kebarko.
Ale tím tě nechci nijak odrazovat a držím palce.
Dekuji ale jeho model jsem nenasel. Mam pomocnika ktery to dela profesionalne ale zas nezna Open Rail a MSTS. Strucny model mame. Ale nemuzu to najit v consbuilder. Take podtrebuji pomoc z .eng soubor.

Pisu strasne to uznavam. Narodil jsem se v Koline a odjel do USA v roce 1984 bylo mi 9 let. Tady je par otazek proc stavim Strelu. No, jsem vlastenec i kdyz uz leta ziju v USA. Strelu jsem nevidel v OR ani v MSTS. Na vic muj Dedecek pracoval pro Tatru. Tady snad najdu nekoho kdo ma k tomu nejakou lasku a pomuze mi tento projekt dat na koleje..teda do hry!

Back
Nahoře