Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Aboj, nemáte prosím někdo fotky, nebo alespoň tucha co mohlo stát v letech 1988/89 na šrotišti v Třebové?

Já spíš myslel jestli někdo nepamatuje, co tam bylo v létě 1989. Ale asi ne, já tam v té době jezdil a pamatuji kulový. :) Ale samozřejmě touhle stránkou si pomáhám vždy u aktivit z dob minulých. Ve Vrbici u Bohumína pamatuji vrak Bam a papírák, ale ten už ležel na boku, jrn plechová skříň a pak vyhořelý Bp + nějaké 8 dv. Bai nevypálené a třínápravové vozy stažené z traťovky. Na trati BP má u té koleje Zbyněk ohromnou hromadu uhlí. Ta tam nikdy nebyla, kolej se používala k likvidaci vozů.

Na tom šroťáku, tam stával taky vrak parní 365.0. Ovšem tedy, viděl jsem ho tam naposledy v roce 1985. Pak jsem přestal jezdit do školy v Pardubicích, a už jsem tama jel jen asi dvakrát v noci, kdy přesně zmizel, nevím. A taky nevím, jestli to nebyla ta, co teď zprovozňují.

Ahoj, prosím, nevíte jestli jde nějak otočit animace dveří u modelu? Ruské vozy ji mají naopak a Vltava otvírá dveře do šutru. :)
animace.jpg

Vyřešeno díky Vrbamovy pomoci, za což děkuji a banda už do šutru neskáče a já zas umím něco navíc.

Ladění ostravské inverze, v roce 1989, jely fabriky a doly naplno. :) V Hrušově poletoval popílek, jako kdyby sněžilo, to bohužel nasimulovat nelze. Snažil jsem se kdysi tohle udělat s poletujícím sněhem, velmi jemnou variantou, ale po přejezdu do jiného čtverce, nebo přeuložení, začne simulátor vykreslovat zaněžená místa a vypadalo to katastrofálně.
inverzeOV_001.jpginverzeOV_002.jpginverzeOV_003.jpginverzeOV_004.jpg

Ahoj. nevím, kdo dělal skiny Banánů ČSD zde:
Ale kruci nál, když už je a díky za ni varianta Mimo službu jako wag soubor, mohla by být alepoň funkční, tak jako u Hekla, když už se skinuje na jeho model? Tohle mně fakt štve, použiju soubor a najednou zjistím, že je to slepý wag se špatným odkazem.

Ahoj, tak dávám dohromady aktivity k vydání a chtěl jsem porovnat verze Zlatohorky, originál z webu od Pikka a tu co mám pro OR, poněvač se zdá, že je tam jen )prava složka OpnRails a tu bych "bouchnul" k aktivitě a najednou koukám, že jsou v hlavním adresáři soubory, které jsem vůbec do tratě nedával a mají datum 2023? Může mi prosím někdo objasnit, co to jsou za soubory? To si dává OR do tratě nebo co to je?
soubory.jpg

Dane, to je proto, aby ti na Zlatohorce fungoval Mirel a takový hlídač, jestli poctivě na stahovačkách stahuješ sběrače.
Ale přimlouval bych se, kdyby se tyto soubory instalovaly například do složky Openrails, protože v hlavním adresáři to tam znepřehledňují. Pro uživatele to určitě nevadí, ale když si kopíruji poslední práce, tak se mi to motá mezi soubory k aktualizaci. Proto je vždy smažu, stejně se při dalším spuštění ORCZSK nainstalují znovu.

Já si to tak nějak myslel, ale raději jsem počkal na odpověď profíka. Právě, že musím k aktivitě přihodit update tratě pro OR a nevěděl jsem, jestli to mohu vymazat. Sranda je, že jsem si toho všimnul až teď a objevil jsem Ameriku. :-)

Back
Nahoře