Lakovna Lukyn-CZ pro Openrails

To je PT-2, znamenalo to postrkovou službu
Mohl bys mi prosím nějak vysvětlit význam?

EDIT: Díky, už jsem to našel. Jen mě na tom zaujalo, že tak byla označena přímo nápisem na skříni, místo tabulky, jako měla například pražská "Éčka". ;)
Další EDIT: Neměla to tam tedy dvojka napsané PT3, když v té postrkové TS030 byly obě?

Hoši a musí tam ty tabulky vůbec být? Tak zřaxují mašiny zas jen na náklad a do postrku ne?

Hoši a musí tam ty tabulky vůbec být? Tak zřaxují mašiny zas jen na náklad a do postrku ne?
Pokud tam ty nápisy byly, tak je tam udělám. Ale koukni třeba zde: http://www.strojvedouciplzen.cz/index.php?page=fotografie&id=160, nebo zde: http://prototypy.cz/zobrobr.php?filename=130001h.jpg Tabulku furt má, ale táhne osobní vlak... Jinak z těhle skinů už není problém udělat i jiné stroje, bez tabulek PT-. Už mám vytipované další 3 stroje, na které jsem našel fotky, takže chystám balík cca 5 Hrbatých z 80. let.

SUPER! A protože projekt osobáku Praha - Přerov - Bohumín, je práce tak na 100 let, tak je budu postupně zařazovat do aktivity. :-) Ne, vážně velký dík, ani bys nevěřil, jak tohle nakopne k další práci na chystané aktivitě.

Ahoj, na tom nic složitého není, když si otevřeš jakýkoliv eng, tak strukturu směrování pochopíš. Vysvětlil bych podrobné, ale fakt nestíhám.

Ahoj, na tom nic složitého není, když si otevřeš jakýkoliv eng, tak strukturu směrování pochopíš.
Naopak, není to nic jednoduchého. Máme různé verze modelů a jakmile jen změním názvy jiné lokomotivy, vše je špatně. Nebudou sedět světla a nárazníky půjdou skrz sousední vozy nebo budou od sebe. Pokud tedy klonuji mezi dvěma různými modely, je nutné si ohlídat řádky, kde se zapisují rozměry skříně, světla a spřáhla. Jinak vznikne mišmaš. Proto, kdo nemá zkušenosti, do ničeho nevrtat. A to ještě další věc, eng musí jít synchro jak s kabinou, tak se zvuky.

No, nevím, já jezdím ORCZ a engy ám v pidložce pro ORCZ. V kiřenovém adresáři mám já, kvúli tvorbě v AE MSTS engy a wagy bez include s odkazem na s. soubor modelu a shodujícím se názvem, s podsložkou. Myslím název mašiny, či vozu. Příklad ČSD Bai koncový atd., jestli v pracovním eng/wag pro editor nesedí nárazníky, nejdou světla, nebo je bez výkonu mne nezajímá. Editot MSTS otevře co potřebuji a ORCZ tahá ze složky pro cztko.

No, nevím, já jezdím ORCZ a engy ám v pidložce pro ORCZ. V kiřenovém adresáři mám já, kvúli tvorbě v AE MSTS engy a wagy bez include s odkazem na s. soubor modelu a shodujícím se názvem, s podsložkou. Myslím název mašiny, či vozu. Příklad ČSD Bai koncový atd., jestli v pracovním eng/wag pro editor nesedí nárazníky, nejdou světla, nebo je bez výkonu mne nezajímá. Editot MSTS otevře co potřebuji a ORCZ tahá ze složky pro cztko.
No jó, ale s vozy je to něco úplně jiného, s těmi se dá normálně hrát, ale s mašinou to jen tak nejde (co se ORCZSK ladění týče).

No jó, ale s vozy je to něco úplně jiného, s těmi se dá normálně hrát, ale s mašinou to jen tak nejde (co se ORCZSK ladění týče).
No já si hlavně neuvědomil, že všechny složkz u include mašín mám:
V hlavní složce eng pro MSTS, pokud editor nevidí rozměry
Ve složce ORCZ eng, který jede normálně v cézetku.

Já to mám hlavně kvůli Activity Editoru MSTS.

ale s mašinou to jen tak nejde (co se ORCZSK ladění týče).
Já se také přimlouvám, aby se dělalo ladění pro obě verze OR. Přece jen, tato CZSK je stále ve vývoji a nemusí vždy vyhovovat. Pro jeden nový model/skin je to brnkačka oproti uživateli, který by si musel přepisovat stovky modelů. Tedy pokud to umí a ví kam sáhnout. Samozřejmě v mnoha případech by lokomotiva pro OR musela načíst jinou kabinu s OR kompatibilní, ale to přece není žádný problém. Já mám také jinou kabinu u stejného modelu, když jedu v MSTS a když to samé načtu v OR.

Back
Nahoře