MHD Olomouc

Meda

Provozní technik
Zdravím,
asi nejsem sám, kdo si rád projel aktivity na MHD Olomouc. V MSTS bez problému, ale pro nás ( "rozmazlené z ORCZSK" ) v OR a ORCZSK téměř nehratelné.
Proto se troufám zeptat, zda se někdo pokusil nebo pokouší tuto trať a aktivity upravit pro provoz v OR ?
Já vím, ono je hrozně jednoduché něco chtít, když neumím nijak pomoci ..... :confused:

Zdravím,
asi nejsem sám, kdo si rád projel aktivity na MHD Olomouc. V MSTS bez problému, ale pro nás ( "rozmazlené z ORCZSK" ) v OR a ORCZSK téměř nehratelné.
Proto se troufám zeptat, zda se někdo pokusil nebo pokouší tuto trať a aktivity upravit pro provoz v OR ?
Já vím, ono je hrozně jednoduché něco chtít, když neumím nijak pomoci ..... :confused:
A má vůbec někdo tuto trať k dispozici?
Protože na stránkách je kontakt a na něj už nikdo neodpovídá víc jak 4 roky, jakoby autor byl dávno pod drnem.

Ahoj. Poprosím vysvětlit situaci.
Jedu aktivitu „Sobotní služba na 4“.
Úspěšně jsem projel úsek Vozovna-NU-Pavl-Koruna)
(Koruna alias Prior alias U Sv.Mořice.)
Na křižovatce jsem měl postaveno až k výměně na druhé straně křižovatky směr Okr.Soud.
Na traťovém monitoru se zobrazuje žlutá linka (nevím co znamená).
Po projetí žluté linky se mi cca na 2 sekundy začne hra brutálně sekat, až zamrzne. Ani po dlouhé době nevyskočí žádná chyba.

Zkoušel jsem si cestu postavit manuálně, avšak po projetí kritického místa, následném přepnutí do automatiky a úspěšném zastavení na zastávce NH se mi zastávky na traťovém monitoru už nezobrazí.

Udělal jsem si i několik uložení, místo jsem se snažil projet z jakékoliv pozice z místa uložení, pokaždé stejný výsledek. Snažil jsem se i vytvořit zpoždění a projet místo později v rámci několika desítek sekund, dokonce i brzy, (což je blbost), pokaždé stejný výsledek.

Na screenshotu je místo kde se to stává (poslední projetí výměny v rámci křižovatky). Co se stalo špatně?

obrázek_2025-10-08_163928561.jpeg

No já jezdím pouze timetable ,jezdí čísla 1,2,4,6 a 7 a vše funguje,tak bude asi chyba v aktivitě?

Přílohy

• OL_OKR.SOUD.jpg
    OL_OKR.SOUD.jpg
    343.4 KB · Zobrazeno: 21
No já jezdím pouze timetable ,jezdí čísla 1,2,4,6 a 7 a vše funguje,tak bude asi chyba v aktivitě?
Je to možné...
V aktivitě, kde jedete s Astrou X4 NU-Tržnice-Pavl kvůli výluce Okr.S.-NH, přijede od NH na Okr.S. T3 a zastaví na začátku peronu a stojí tam celou aktivitu :D (hlavně si říkám, co tam dělá, když je z toho směru výluka).

Timetable bych si rád vyzkoušel, jestliže je to možné :)
Z jakého roku je TT?

TT je z období 1972,ale aby to mohlo fungovat musel jsem si udělat úpravy názvů zastávek a tím pádem
zásah do trati.

TT je z období 1972,ale aby to mohlo fungovat musel jsem si udělat úpravy názvů zastávek a tím pádem
zásah do trati.
Jo takhle, to by mě asi moc nebralo, v dobrém slova smyslu. Úsek přes tř.Kosmonautů smazán ne? Tam je to až od roku 97. A kolem radnice to přestalo jezdit mám dojem v 50. letech.

Back
Nahoře