Dotaz ohledně světěl modelu 362

Krist0fer

Začátečník
Zdravím,
už nějaký ten pátek hraji OR, ale stále mám jeden dotaz, když mám lokomotivu řady 362 (z webu msts-rw), zobrazuje se mi se všemy směrovými světly, proto bych se chtěl zeptat, jestli nevíte v čem by mohl být problém (manuální změna přes klávesové zkratky nepomáhá)
Moc děkuji a přeji hezký zbytek dne
362 světla.jpg

Svetla na X6X fungujú správne. Chyba je určite v tvojom PC. Musíš si pozrieť ako máš nastavený oddeľovač desatinných miest vo windowse. Musíš mať nastavený " , " a nie " . "
S týmto býva najviac problém ale pri tomto prípade blbne viac vecí nie len svetla. Ďalej si nám nepovedal akú verziu OR máš a podobne.

Svetla na X6X fungujú správne. Chyba je určite v tvojom PC. Musíš si pozrieť ako máš nastavený oddeľovač desatinných miest vo windowse. Musíš mať nastavený " , " a nie " . "
S týmto býva najviac problém ale pri tomto prípade blbne viac vecí nie len svetla. Ďalej si nám nepovedal akú verziu OR máš a podobne.
Koukal jsem do systému a opravu mám nastavený oddělovač na '' , ''
moje aktuální verze je: Open Rails CZ/SK v1.7.4

Nabudúce treba čítať čo sa píše či už v readme alebo pri odkaze na sťahovanie. Že treba aktuálnu verziu 1.8 no nič som rád že funguje

Back
Nahoře