Jonáš Nakovský
Cestující
Chcem sa opýtať ako mam urobiť v timetable že keď príde vlak ta skonči v stanici a aby urobil posun a naišiel na tu druhu súpravu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pomocí funkcí $detach a &pickupChcem sa opýtať ako mam urobiť v timetable že keď príde vlak ta skonči v stanici a aby urobil posun a naišiel na tu druhu súpravu
Nevím jak přesně mám otázku pochopit, ale zde máš návod v kterém to máš ukázané. Sice je to v maďarštině, ale dá se to pochopit.chci se zeptat v timetable jak mam odpojit vozy kdyz my píše v naco v JŘ
Napr. na trati 191-193 v žst Trebišov chcem uorbiť preprah rušna z elektrického na dieselový ako to mám uorbiť išiel som aj podľa youtube a ten rušen my zmyzol?původní vlak Os1001 končí příkazem "$forms=Posun" a v sousedním sloupci mám nový vlak s názvem "Posun". Může jít třeba o vlak, který končí a pokračuje jako souprava (posun, nový "vlak") na odstavnou kolej. Mění se max. rychlost (na 40 km/h), je to teda důvod na "zformování" nového vlaku.
Tu má byť názov tohto vlaku ktorý pokračuje ďalej po preprahu lokomotívy"$forms=123_pokracovani".