Marek krejčí
Začátečník
Když jedu je tam zatáčka vlak mi nejede po kolejích a jede dál rovně co mám dělat mapu jsem přeinstaloval
Trat : cd_120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je tam třeba nějaká ztracená databáze, ke které mohlo dojít při stavbě tratě. Chtělo by to taky screen, nejlépe z editoru, a ve které části tratě.Když jedu je tam zatáčka vlak mi nejede po kolejích a jede dál rovně co mám dělat mapu jsem přeinstaloval
Je to v každe stanici ve stanice je př 6 a 27 čar ktere vyznačují kudy ten vlak muze jetJe tam třeba nějaká ztracená databáze, ke které mohlo dojít při stavbě tratě. Chtělo by to taky screen, nejlépe z editoru, a ve které části tratě.
Máš špatný GlobalKdyž jedu je tam zatáčka vlak mi nejede po kolejích a jede dál rovně co mám dělat mapu jsem přeinstaloval
Viz výšeOsobne mam tento problem len u ZSR160. Je to skoda lebo trat je fajna a bola by skoda keby boli tieto problemy nevyriesene. Nedochadza k vykolajeniu ale vlak poskakuje s vagonmi, nejde po kolajovej texture a podobne.