Open Rails - galerie obrázků a videí

Dane, proč to nerozparádíš přes 80km/h do 40kové výměny. To by byl teprve snímek! :D

" Úsek Poznań - Štětín Severní Polsko je dokončen a připraven k vydání. Proto již nějakou dobu chybí prezentace dalších dokončených úseků trasy. Chtěl jsem však dnes ukázat, proč trasa ještě nebyla zveřejněna. Aby hráči mohli jezdit v režimu jízdních řádů, je potřeba jízdní řád, a to je to, co právě dělám. V dnešním videu uvádím fragment tohoto jízdního řádu. Máme časné ráno ve Štětíně na IC zastávkách - Zaleskie Łęgi. Posunovací lokomotiva aktuálně připravuje vlak IC 83102 Osterwa k přistavení na nástupiště stanice Szczecin Główny.
Epizoda natočena v české verzi OR CZ/SK 1.8"

Tak pomalinku dokončuju balík lokálek na trati 310 a zatím visím na jedné z aktivit, která je specifická, kdy jede 810 společně s "Barčou", bohužel zatím pattová situace s paxama, kdy mi po přestupu do 810 odmítají nastoupit v následné stanici a pokud odjedu bez vypravení, ve všech stanicích dále je situace stejná. Tak doufám, že se tento "Paxí BUG" podaří odstranit a zatím ukázka, jak bude aktivita vypadat.
Os 13616, Lipová Lázně - Javorník ve Slezsku, rok 2004. Zatím jen úsek Lipová Lázně Vápenná. V Žulové nastane problém s paxama:
Os13616_001.jpgOs13616_002.jpgOs13616_003.jpgOs13616_004.jpgOs13616_005.jpgOs13616_006.jpgOs13616_007.jpgOs13616_008.jpg

Barvy k roku 2004 sedí nápisy mne nezajímají a není, používám nový model pro ORCZ. A oba aspoñ z Olmiku. :-)

Ano, splet jsem aktivity. :-) Nic to nemění na tom, že barevně odpovídá době a chci použít více než jeden model ( skin ), se kterým budu hoblovat tratě.

Tak Iciku, tyhle páry jsem myslel, bohužel to fakt chce ty paxe popohnat, hlavně to střídání, Holešovice konec. Kam se pojede to zatím neprozradím...
LS_001.jpgLS_002.jpgLS_003.jpgLS_004.jpgLS_005.jpgLS_006.jpgLS_007.jpgLS_008.jpgLS_009.jpgLS_010.jpg

Moje domovina, na tyto vlaky vzpomínám velice rád. Od nového GVD se na trati 280, stejně tak v celé republice budeme muset s řadou 350 asi rozloučit.
Jo jo, taky jsem to postřehl. Ale o tom už se mluvilo pár let zpátky a pak k tomu naštěstí stejně nedošlo. Tak skrytě doufám, že tu ještě na pár vlacích nějaký ten rok výdrží ;)

Back
Nahoře