Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Keď stiahneš ORCZSK,rozbaluješ to v 7zip?Takhle to zamrzne a nic to neděla. Vubec netušim.
A co teď po update? Je to lepší?Mám malou prosbu na vývojáře a zároveň se chci zeptat, zda máte stejné zkušenosti i ostatní.
Jde o novinku automatického přepínání denní a noční kabiny v CZSK verzi - je to něco, co hodně chybělo a je to příjemná změna. Ale mně se stává, že se noční kabina přepne až daleko v době, kdy je už okolní tma a je tak nutné jezdit s rozsvícenou kabinou (Ctrl+L), protože osvětlení přístrojů, resp. noční verze kabiny klávesou (L) nejde aktivovat, dokud se automaticky nepřepne na noční. Například v módu Zima, se dle počasí začíná stmívat už před 16. hodinou, po 16. hodině už přestávají být viditelné přístroje a noční verze kabiny se připne až cca v 16:35.
Chtěl jsem se zeptat, zda by nebylo možné aktivovat ještě nějakou klávesovou volbu, která by ručně zapnula noční verzi kabiny víceméně kdykoliv, zatímco automatická s rozsvěcením a zhasínáním přístrojů (L) by zůstala také zachována pro tunely a náhlejší přechody světlo-tma.
Anebo automatický přechod do noční kabiny posunout dříve cca o 30 minut, ale to by zase nemuselo vyhovovat každému, podle počasí a pocitů z venkovního prostředí. Ten manuál by si každý navolil dle svého uvážení podle pocitu z venkovního jasu a potom by si (L)kem mohl zapnout osvětlení přístrojů. Děkuji za zvážení možnosti.![]()
Prosím tě, tak kluci snad ví a hlídají, aby tam vir nebyl. Antivirák dělal v OR a Trainsetu pěkný bordel. Třeba mazal ace soubory u modelů, jako zavirované. Já mám OR od antiviráku vyblokovaný. Jen kontroluji vozy co stahuji z webů.Zatím nevím, po aktualizaci mi to zahlásilo vlítnutí nějakého Trojana tuším v RunActivity, takže smáznutí souboru , reinstal OR, pak to nechám projet antivirákem a pak to snad rozjezdím.![]()
Dělal, ale ne takhle. Nech schválně otestovat poslední aktualizaci a uvidíš. Já ho vyplý nemám, jen v simu potvrzuji, co se chová normálně. Tady se mě to ani nezeptalo a rovnou to bloklo. Což není zrovna teď nic divného, vždyť vylezla nějaká novinka, která se ve velkém dovede namotat i do dosud zabezpečených pochodů. No uvidím co ostatní, zatím nebudu aktualizovat, té mrše se z PC nechce ven.Prosím tě, tak kluci snad ví a hlídají, aby tam vir nebyl. Antivirák dělal v OR a Trainsetu pěkný bordel. Třeba mazal ace soubory u modelů, jako zavirované. Já mám OR od antiviráku vyblokovaný. Jen kontroluji vozy co stahuji z webů.
Cože? tak tohle je nějaká hloupost. Mě antivir ještě nikdy nic nesmazal. A i když označil někdy něco jako potenciálně nebezpečné, tak máš přece volbu. "léčit, ignorovat, smazat,.... " Ale i tak, že by někdy nějaký ace byl vyhodnocený jako zavirovaný, to se mi za 20 let nikdy nestalo. (V počátcích jsem začínal na AVG ale už dávno jsem přešel na Eset.) Ale nyní v W10 stačí i Defender. Kdysi byl i dobře hodnocený.Antivirák dělal v OR a Trainsetu pěkný bordel. Třeba mazal ace soubory u modelů, jako zavirované.
Cože? tak tohle je nějaká hloupost. Mě antivir ještě nikdy nic nesmazal. A i když označil někdy něco jako potenciálně nebezpečné, tak máš přece volbu. "léčit, ignorovat, smazat,.... " Ale i tak, že by někdy nějaký ace byl vyhodnocený jako zavirovaný, to se mi za 20 let nikdy nestalo. (V počátcích jsem začínal na AVG ale už dávno jsem přešel na Eset.) Ale nyní v W10 stačí i Defender. Kdysi byl i dobře hodnocený.
Zdravím,při instalaci OR1.8 apo spuštění mi PC hlásí,že mi právě ochránil PC.Musím dát přesto spustit.Cože? tak tohle je nějaká hloupost. Mě antivir ještě nikdy nic nesmazal. A i když označil někdy něco jako potenciálně nebezpečné, tak máš přece volbu. "léčit, ignorovat, smazat,.... " Ale i tak, že by někdy nějaký ace byl vyhodnocený jako zavirovaný, to se mi za 20 let nikdy nestalo. (V počátcích jsem začínal na AVG ale už dávno jsem přešel na Eset.) Ale nyní v W10 stačí i Defender. Kdysi byl i dobře hodnocený.
Jsi si tím tak jistý? Tohle se tu řešilo a stalo se to asi 5 lidem zde na fóru. Spustil jsem OR a místo voxů šedá krabička, všechny ace v háji a v antiviru v karanténě. Takže neznamená, že když se to nestalo tobě, že je to blbost.Cože? tak tohle je nějaká hloupost. Mě antivir ještě nikdy nic nesmazal...
Aha, já nejnovější verzi nestahoval, jenom nedávno jsem zkoušel verzi asi týden zpět a tam žádný problém. Ale tohle si už musí ošéfovat kluci vývojářský.Zdravím,při instalaci OR1.8 apo spuštění mi PC

ESET většinou nevidí potencionálně nakažené aplikace či soubory. Mám AVG a občas mi vyskočí kontrola u RunActivity.exe a kontrola skončí tím, že aplikace vypadá dobře. Ale s mazáním souboru jsem se nesetkal, ale možné to asi je.Akce od Antiviru (Eset).