CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
A co ta resetáž (zacyklených občas některých) zvuků ve hře, dá se nějak? Třeba můj dotaz včera zapadl.

A co ta resetáž (zacyklených občas některých) zvuků ve hře, dá se nějak? Třeba můj dotaz včera zapadl.
Je tu plno iných podstatnejších vecí na opravu. Toto čo si navrhol je minimálne pre mňa totálne nepodstatná vec. Prekopávali sa nejaké veci čo sa týka vzduchotechniky tak len strpenie a nie hneď panikáriť. Veď viete že aktualizácie sú každú chvíľu.

Je tu plno iných podstatnejších vecí na opravu. Toto čo si navrhol je minimálne pre mňa totálne nepodstatná vec. Prekopávali sa nejaké veci čo sa týka vzduchotechniky tak len strpenie a nie hneď panikáriť. Veď viete že aktualizácie sú každú chvíľu.
Já nepanikařím, jen jsem se domníval, že jsem tu funkci viděl někde v menu, že třeba jen zmizela, nebo ji neumím vyvolat. :cool: Nic se neděje.

Tak snad se mi to podařilo dát ven bez kritických chyb. Update je k dispozici.
Ahoj.mohol by si sa prosím pozrieť na ARR v 162,163?Po update sa niekedy prepínač z polohy Parking na polohu Zapnuté prepne sám a to tak,že keď po zastavení vlaku chcem prepnúť prepínač z polohy Neutrál do polohy Parking,OR akoby zamrzne na pár sekúnd a po obnovení sa prepínač sám vráti na polohu Zapnuté.

Ahoj, neví někdo proč mi ORCZ nezobrazuje úpravy odstavených nočních vozů? Zkoušel jsem absolutně vše a ani houby:
Con Builder, zobrazí
TSRE Con Editor, zobrazí
Spustím ORCZ a místo vozu vzduchoprázdno. Teď jsem potřeboval vyrobit noční odstavené vozy pro RegioJet a vše dělám furt stejně:
- přejmenuju texturu ace
- otevřu v TgaTool a upravím, pak znova zabalím
- upravím cesty v s. souboru
- upravím názvy ve wag. souboru
Všude vůz vidím, jen ne v ORCZ. :(
RJ.jpgRJ2.jpgRJ3.jpg

Takto jsem upravoval mraky vozů a vždy fungovalo, tak kde, je kur.. zrada?!

Tady ještě z TSRE Con Editoru:
RJ4.jpg

A když jsem odstranil z podsložky Openrails include pro odstavený noc, tak se mi zobrazil v cztku 3. vůz screen výš, když dám zpět include do podložky, vagón zmizně a to ve vag přepíšu jen cetu k s souboru, dopíšu v name odst.noc a v hlavičce vagón připíšu on, stejně jak je upraven název. To už je fakt vysoká dívčí. :)

Ahoj.mohol by si sa prosím pozrieť na ARR v 162,163?Po update sa niekedy prepínač z polohy Parking na polohu Zapnuté prepne sám a to tak,že keď po zastavení vlaku chcem prepnúť prepínač z polohy Neutrál do polohy Parking,OR akoby zamrzne na pár sekúnd a po obnovení sa prepínač sám vráti na polohu Zapnuté.

Sice se mi nedaří situaci zreplikovat a tak případnou chybu nemohu odstranit, ale u tebe vidím, že loko má vůbec problém naplnit brzdový válec. Plnění válce je něčím blokováno. Nepoužil si náhodou vícekrát tento stejný eng lokomotivy?

Momen
Sice se mi nedaří situaci zreplikovat a tak případnou chybu nemohu odstranit, ale u tebe vidím, že loko má vůbec problém naplnit brzdový válec. Plnění válce je něčím blokováno. Nepoužil si náhodou vícekrát tento stejný eng lokomotivy?
Momentalne som v práci,ale na videu je vidieť,že som neopatrne posunul páku brzdiča do záveru... tak neviem,či som to zblbol ja,ale také niečo sa mi nestávalo,neskúšal som ostatné loko tejto rady,na tejto je nový skin a eng upravený pravdepodobne skinárom pre ORCZ....Ja len že Venny tu o pár príspevkov vyššie spomínal prepínač kompresoru na 151 že sa sám vracia do polohy zapnuté a Dodo ,že sa upravovala vzduchotechnika ,tak ma to napadlo,či to nemá nejakú súvislosť....

Ja len že Venny tu o pár príspevkov vyššie spomínal prepínač kompresoru na 151 že sa sám vracia do polohy zapnuté a Dodo ,že sa upravovala vzduchotechnika ,tak ma to napadlo,či to nemá nejakú súvislosť....
To nemá žádnou souvislost. Vzduchotechnika se upravovala ve smyslu Master-Slave, ale to je silně oddělené a do samotné loko to vůbec nezasahuje. Pokud máš brzdič v závěru, na ARR se nerozjedeš. Ale pro plnění válce parkovací polohou to vliv nemá.

Hotovo v update. ;)
Ahoj Iciku,
díky za to, že textové hlášky zmizí po stisknutí Esc, ale narazil jsem na problém. Včera jsem si stáhl Ex 544 od Dana. Hned po startu aktivity mi naskočila hláška, tu jsem pomocí Esc odkliknul a i když měly chodit další hlášky o brzdě apod., tak se nic nezobrazilo. Dneska jsem si aktivitu zapnul znova, první hlášku jsem potvrdil myší a začaly se objevovat i další hlášky. Mrkneš na to prosím? :)

Back
Nahoře