Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je tu plno iných podstatnejších vecí na opravu. Toto čo si navrhol je minimálne pre mňa totálne nepodstatná vec. Prekopávali sa nejaké veci čo sa týka vzduchotechniky tak len strpenie a nie hneď panikáriť. Veď viete že aktualizácie sú každú chvíľu.A co ta resetáž (zacyklených občas některých) zvuků ve hře, dá se nějak? Třeba můj dotaz včera zapadl.
Ale na neštěstí vždy, když se pustím do práce a potřebuji fyzicky vytestovat momentální situaci v aktivitě po 14 denním sáčkování a úprav v AE...Veď viete že aktualizácie sú každú chvíľu.
Pokud mohu poprosit, dej vědět až bude. Zatím dělám ve starší verzi, na posun v Žilině a okolní AI vlaky musím mít pohodu.len strpenie a nie hneď panikáriť. Veď viete že aktualizácie sú každú chvíľu.
Já nepanikařím, jen jsem se domníval, že jsem tu funkci viděl někde v menu, že třeba jen zmizela, nebo ji neumím vyvolat.Je tu plno iných podstatnejších vecí na opravu. Toto čo si navrhol je minimálne pre mňa totálne nepodstatná vec. Prekopávali sa nejaké veci čo sa týka vzduchotechniky tak len strpenie a nie hneď panikáriť. Veď viete že aktualizácie sú každú chvíľu.
To som myslel na iných ohľadom nejakých nefunkčných vecíJá nepanikařím
Ahoj.mohol by si sa prosím pozrieť na ARR v 162,163?Po update sa niekedy prepínač z polohy Parking na polohu Zapnuté prepne sám a to tak,že keď po zastavení vlaku chcem prepnúť prepínač z polohy Neutrál do polohy Parking,OR akoby zamrzne na pár sekúnd a po obnovení sa prepínač sám vráti na polohu Zapnuté.Tak snad se mi to podařilo dát ven bez kritických chyb. Update je k dispozici.

Ahoj.mohol by si sa prosím pozrieť na ARR v 162,163?Po update sa niekedy prepínač z polohy Parking na polohu Zapnuté prepne sám a to tak,že keď po zastavení vlaku chcem prepnúť prepínač z polohy Neutrál do polohy Parking,OR akoby zamrzne na pár sekúnd a po obnovení sa prepínač sám vráti na polohu Zapnuté.
Momentalne som v práci,ale na videu je vidieť,že som neopatrne posunul páku brzdiča do záveru... tak neviem,či som to zblbol ja,ale také niečo sa mi nestávalo,neskúšal som ostatné loko tejto rady,na tejto je nový skin a eng upravený pravdepodobne skinárom pre ORCZ....Ja len že Venny tu o pár príspevkov vyššie spomínal prepínač kompresoru na 151 že sa sám vracia do polohy zapnuté a Dodo ,že sa upravovala vzduchotechnika ,tak ma to napadlo,či to nemá nejakú súvislosť....Sice se mi nedaří situaci zreplikovat a tak případnou chybu nemohu odstranit, ale u tebe vidím, že loko má vůbec problém naplnit brzdový válec. Plnění válce je něčím blokováno. Nepoužil si náhodou vícekrát tento stejný eng lokomotivy?
Ahoj, pokud by se našel někdo, kdo by byl ochotný na to kouknout, proč a kde je zakopaný pes, budu rád a pošlu mu vozy, já jsem zatím v koncích.Ahoj, neví někdo proč mi ORCZ nezobrazuje úpravy odstavených nočních vozů?
To nemá žádnou souvislost. Vzduchotechnika se upravovala ve smyslu Master-Slave, ale to je silně oddělené a do samotné loko to vůbec nezasahuje. Pokud máš brzdič v závěru, na ARR se nerozjedeš. Ale pro plnění válce parkovací polohou to vliv nemá.Ja len že Venny tu o pár príspevkov vyššie spomínal prepínač kompresoru na 151 že sa sám vracia do polohy zapnuté a Dodo ,že sa upravovala vzduchotechnika ,tak ma to napadlo,či to nemá nejakú súvislosť....
Chyba je mezi PC a židlí... pošli to a večer na to kouknu.Ahoj, pokud by se našel někdo, kdo by byl ochotný na to kouknout, proč a kde je zakopaný pes, budu rád a pošlu mu vozy, já jsem zatím v koncích.
Ahoj Iciku,Hotovo v update.![]()