CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Přes krásně provedené upravené menu vozidel a inovovaná okna - díky; mohl bych poprosit u okna "monitor tratě" (F4) jeho "hlavičku" a název, ponechat v inverzním zobrazení, tj. bílé písmo a kolem něj průhledné okno, jako ve zbytku okna?
Jak je to u všech ostatních oken estetičtější, tak traťový monitor s bílou hlavičkou okna, způsobuje při nočních jízdách zbytečné xichtosvícení navíc. :) Přiznám se, ani jsem to zatím nezkoušel, ale tuším, co to v noci udělá.:) Děkuji za zvážení situace.
Lepší?
1.jpg

Za mě, asi aby počítalo celkovou ujetou vzdálenost v obou směrech. Dřív při jízdě opačným směrem se vzdálenost odčítala, ne?
Odometer v update už funguje jako například čítač km na palubní desce auta. I v couvání inkrementuje. Pokud se změní typ přes Ctrl + Shft + Y, tak bude odečítat. Hodnota se dá resetovat a ukládá se při uložení hry.

Tak tohle mi hlava nebere, na myš jsem ani nesáhl a jen koukal na test průjezdu AI vlaků a lítal po stanici. :-) Ale ORCZ spuštěn v okně.

Nešlo by zase všechny hlavičky "s názvama" dát do průhledného módu? Tohle vypadá hrozně a působí na mne při jízdě v noci rušivě.

Už jsem hlásil. Ale opravu ještě nezkoušel.
Vyzkoušena nová verze oken. Přimlouvám se i po té úpravě za vrácení původního stavu, tj. průhledná okna bez bílé výplně hlavičky (alespoň u těch, která jsou běžně stále používána za jízdy vlaku, např. F4 a F10)

Vyzkoušena nová verze oken. Přimlouvám se i po té úpravě za vrácení původního stavu, tj. průhledná okna bez bílé výplně hlavičky (alespoň u těch, která jsou běžně stále používána za jízdy vlaku, např. F4 a F10)
NE

Pokud někomu nevyhovují současné podoby oken monitorů, jistě disponuje nějakou zálohou starší verze OR-CzSk, jak se na správného uživatele patří. V tom případě stačí v subsložce Content vyhledat soubor "window"png", potažmo "signalaspect.png", překopírovat a uvést vše do původního stavu. ;) :)

Nezálohuji, protože při aktualizaci se to stejně přepíše a bez aktualizací mohu rovnou přejít na MSTS. Už tak mám plný počítač všeho možného. Takže ty okna nějak přebarvím načerno, aby byly vidět jen čísla a bude. A buď ORTS spustit půjde, nebo nepůjde. Škoda, je to krok zpátky.

Nezálohuji, protože při aktualizaci se to stejně přepíše a bez aktualizací mohu rovnou přejít na MSTS. Už tak mám plný počítač všeho možného. Takže ty okna nějak přebarvím načerno, aby byly vidět jen čísla a bude. A buď ORTS spustit půjde, nebo nepůjde. Škoda, je to krok zpátky.
Stačí stáhnout verzi ze stránek msts-rw.cz a vytáhnout z toho potřebné soubory.

Jestli chceš, pošlu ti jen ten soubor který je potřeba. Za mě je to taky kravina, ale zas chápu, že to někomu třeba vyhovuje. Já naštěstí mám asi 10 záloh ORTS. :D

Mám další prosbu, můžete prosím otestovat různé tunely, jestli se stmívání chová dobře a hra nepadá? Včera jsem se pokoušel o opravu a byl z toho spíš další bug. :rolleyes:

Ahoj ,otestoval som len tunel pri Tišnove, smer z Dolní Loučky. Všetko ide super až na jednu vec, to pozorujem už dlhšie. Po výjazde z tunelu tlmený reflektor ( napr 742-199 ) na prvých 100m svieti na koľaje ako keby mal výkon milión lúmenov. Aj okolie osvieti. Potom sa to vráti do normálu. Prikladám dva obrázky, na oboch tlmený svetlomet zapnutý, pred vjazdom do tunela ani nevidno že svieti a po výjazde z tunela na chvíľku ešte neprimerane silno svieti. Počasie podzim zataženo. T1.jpgt2.jpg

Ahoj ,otestoval som len tunel pri Tišnove, smer z Dolní Loučky. Všetko ide super až na jednu vec, to pozorujem už dlhšie. Po výjazde z tunelu tlmený reflektor ( napr 742-199 ) na prvých 100m svieti na koľaje ako keby mal výkon milión lúmenov. Aj okolie osvieti. Potom sa to vráti do normálu. Prikladám dva obrázky, na oboch tlmený svetlomet zapnutý, pred vjazdom do tunela ani nevidno že svieti a po výjazde z tunela na chvíľku ešte neprimerane silno svieti. Počasie podzim zataženo.
Díky za info. V update by to mělo být už lepší.

Je to lepšie, ale úplne sa to ešte neodstránilo :)
Daľší poznatok, prichádzam k tunelu a vidím do neho stovky metrov dnu, koľaje, biele čiary na stenách , držiaky TV. Ale akonáhle som dnu pár metrov, tak nevidím vôbec nič len tmu, to je OK. Nedal by sa interiér tunela viac stmaviť pri pohľade z vonku, ako na fotke z Wiki? t3.jpgt4.jpgt5.jpg

Back
Nahoře