Open Rails - galerie obrázků a videí

Zhruba okolo tehoz roku 2000+/- jezdil ze Žiliny do Prahy rychlik Vsacan, do Prahy to pritahl Banán rady 150 a souprava mela 14 vozu, tenkrat jsem obdivoval silu teto lokomotivy. V Praze se rychlik rozrizl zhruba na pul a druha pulka rychliku pokracovala do Chebu pres Usti nad Labem, pokud si to jeste pamatuji spravne.
Jo jo, tehdá (nejen) těch rychlíků, které měly zajímavé názvy, zajímavé řazení, zajímavé trasování, různé přímé vozy, jezdilo dost. Kdeže loňské sněhy jsou....

Zhruba okolo tehoz roku 2000+/- jezdil ze Žiliny do Prahy rychlik Vsacan, do Prahy to pritahl Banán rady 150 a souprava mela 14 vozu, tenkrat jsem obdivoval silu teto lokomotivy. V Praze se rychlik rozrizl zhruba na pul a druha pulka rychliku pokracovala do Chebu pres Usti nad Labem, pokud si to jeste pamatuji spravne.
Dacanem sem se se spolužáky vracel i já pravidelně každý pátek ze školy zpět na Moravu. Rok 2006-10. Nejlepší časy, i když se ze Třebové do Zábřehu muselo stát na chodbičce

Plzeňský Brejlovec 754.057 zachraňoval dráhu poslední červnové dny roku 2022.
Na snímku je zachycen v čele vlaku EC 354 „Západní expres“ při vjezdu do žst. Karlštejn. Také souprava byla netradiční a celkový počet vozů bylo devět. V kopcích okolo Hořovic mu dala pořádně zabrat.
EC 354 - GVD 2022.jpg

Dacanem sem se se spolužáky vracel i já pravidelně každý pátek ze školy zpět na Moravu. Rok 2006-10. Nejlepší časy, i když se ze Třebové do Zábřehu muselo stát na chodbičce
Nebydlels na Borku a Skalce? Plotz, anarchista a podobně?

Tak a už jen finální drbky a bude nachystáno k vydání po vánoční aktualizaci tratě BP. Obrázky zesvětleny v editoru fotek, tak, aby bylo aspoň něco vidět, bohužel OR vytahuje nějak bílou i při práci s tímto programem.

Z Malešic jste do Děčína východ dovezli pracovní vlak k ranní výluce na trati do Liberce, samozřejmě jste jej setstavovali po cestě, něco dobrali v Libni, Holešovicích a v Lovosicích změna mašiny (z 130 na 721), dobrali posl. vůz a zde konec.
Sv_103140_001.jpg

Aby byl Hektor vytížený, tak ještě jízda pro vozy se štěrkem do Lomu v Ústí nad Labem sever:
Sv_103140_002.jpgSv_103140_003.jpgSv_103140_004.jpgSv_103140_005.jpg

A do přístavu pro vozy s dalším materiálem k výluce:
Sv_103140_006.jpgSv_103140_007.jpgSv_103140_008.jpg

V poslední čadě ještě pro hospodu, nocleh a dálnu do Děčína prostřední Žleb:
Sv_103140_009.jpg

A zde konce, Děčín východ.
Sv_103140_010.jpg

Jak si svítíš v kabině? Hektor nemá osvětlenou 3D kabinu nebo máš nějakou osvětlenou verzi?

Jak si svítíš v kabině? Hektor nemá osvětlenou 3D kabinu nebo máš nějakou osvětlenou verzi?
Na moji GK jde rychloměr i ostatní budíky vidět, sice špatně, ale jde. Po úpravách počasí jsem musel přidat světlo v noci o jeden stupeň nahoru a jsem na tom stejně jako dříve. Nicméně, kdyby se někdo našel, kdo by updatnul 3D kabinu pro 721, aby budíky svítily, byl bych neskutečně vděčný. :)

Když, Dane, zvýšíš točky motoru kontrolérem o pár výkonových stupňů, poběží kompresor rychleji a tím nafoukáš i dříve. :)

Back
Nahoře