Open Rails - galerie obrázků a videí

Závěrečná ukázka z chystané aktivity, kde se scénář dvojí:
Nejprve dovezete vlak do stanice Praha Stodůlky se "Sergejem". Pak návrat na SD 130 a pokračovat se bude do Lovosic, Ústí nad Labem Střekov a Děčína východ. A v úplném závěru Děčín Východ Ústí nad Labem sever, Děčín východ, a ještě celkem dlouhý posun.

Super by bylo, kdyby se mi to povedlo propojit s Púchovem, pak se můžem bavit o publikování. :D (Samozřejmě, pokud s tím Stavitelxx nebude mít problém.)
To by bylo fajt parádní, hlavně bacha, ať se nestane, že trať 321 nepůjde otevřít v Activity Editoru MSTS.

A to zajistím jak?
Nejlíp poslat někomu, do používá i programy MSTS na tvorbu, jestli to lze otevřít v Activity Editoru, Právě proto Zbyněk používá i editory MSTS. Dělat to jen vprogramech pro OR, bez kontroly, je celkem o hubu. Nic, ale to už jsme v tomto vlákně OT.

Tak jsem si taky zajezdil s 810tkou, musím říct, že výborná práce. BS2ka je dravá, ale skutečně dle reality, po Danově vzoru konzultováno se strojvůdci. :) Zbožňuju zvuk Liazky, možná proto mám ty krabičky tak rád. (To už je čistě mé postižení). :))Open Rails 2024-11-23 10-11-48.jpg

Ahoj, zde ukázkové video z opravené aktivity "Ranní turnus 1989" na trati DVK.

Iciku, zde jde krásně vidět, nástup přes zavřené dveře, hadice napájení jsou spojeny.

Hm, to je na pikaču. Ač se to nezdá, tak fakt nechci a ani nemám čas hrát aktivitu a hledat problém, který je možná i hodinu přede mnou.
Dane, tohle musíme nějak jinak vyřešit. :rolleyes:

Iciku, já ty aktivity dělám i proto, že tým ORCZ uvidí právě určitý bug a odstraní jej. Vím, že je to pakárna, ale to je vše i ta tvorba aktivit, dávání dohromady packy vozů, atd... To je to, co jsem zde psal. Jsou věci, které volná jízda neodhalí a když se zasahuje do samotného simulátoru, je tohle prostě nevyhnutelné.

Super, kdybych se k tomu postavil stejně, nebo třeba Dodo, tak vlastně není co řešit a mohlo by se to ignorovat rovnou, bo by žádný pack 810 nebyl. A vlastně ani aktivity pro ORCZ. Nic, kde není vůle a chuť... Mně taky zabírá tvorba aktivit, opravy vozů atd. tři pr.ele času. Prostě to jinak nejde, určité situace po kouskách nenasimuluji. A já tě určitě do ničeho nutit, co tě nebaví nechci. 8-)

Back
Nahoře