Open Rails - galerie obrázků a videí

Iciku, já ty aktivity dělám i proto, že tým ORCZ uvidí právě určitý bug a odstraní jej.
Dane, podle mých zkušeností, kdo je v tomto simulátoru aktivní, tak mu už nezbývá moc času si hrát. A určitě nemůžeš po nikom z tvůrců chtít, aby si projížděl aktivitu, která trvá víc než 12 hodin jen proto, že se tam projeví nějaká chyba. Pro tyto účely bys měl tvořit velmi krátké demo aktivity zaměřené jen na daný problém. A ty dlouhé ponechat pro skalní pařany.

Zbyňku, to jsi mi piradil novinku, takhle to děláme, co je ORCZ, ale tady o žádnou megaaktivitu nejde. Nevíš o co jde, konverzace mimo vlákno, když jde o chyby v dlouhých aktivitách, posílám výseč, tady jde o chybu v novém packu 810 a úpravě ORCZ k packu. Dál to pitvat nebudu a nechci.

Když se raději hodí kostlivec do skříně, prosím... Ale on jednou vyleze v jiné souvislosti. Ono nejsi sám komu tvorba, testy a úpravy v trainsetu zabírají tři pr.ele času.

Dane, ale ty jsi to napsal tak, že to vypadá, jako by ty tvé prezentované megaaktivity byly určené vývojářům. Já bohužel, když stavím, tak vůbec nemám čas si zajezdit v ORCZSK ačkoli mne to mrzí. Tedy zatím vše jen v povzdálí sleduji, ale v pravou chvíli se do toho vložím (hláška jak je v jedné Cimermanovské hře). :) Jenom nechápu ty cestující. To by opravdu na peronech měli fyzicky být a mizet ve vlaku a naopak. Tohle je technický nesmysl, ale určitě by šla v kamerách na lokomotivách a zpětných zrcátkách taková animace udělat.

Mě ohledně cestujících nedává smysl, že mi OR vypisuje jmenovitě cestující při nástupu/výstupu. Ani vlakvedoucí nezná jména pasažéru, natož fíra. Stačilo by hláška "nástup cestujících započat" a "nástup cestujících ukončen". A pod F9 by byla vidět obsazenost.

Mě ohledně cestujících nedává smysl, že mi OR vypisuje jmenovitě cestující při nástupu/výstupu. Ani vlakvedoucí nezná jména pasažéru, natož fíra. Stačilo by hláška "nástup cestujících započat" a "nástup cestujících ukončen". A pod F9 by byla vidět obsazenost.
Každý, kdo programuje si většinou i rád hraje a chce tam mít svoji nějakou berličku. Tahle je konkrétně Jindřicha a já ho plně respektuji a nevidím v tom vůbec nic špatného.

Když se raději hodí kostlivec do skříně, prosím... Ale on jednou vyleze v jiné souvislosti. Ono nejsi sám komu tvorba, testy a úpravy v trainsetu zabírají tři pr.ele času.
Kostlivec na mě vykoukl v situaci, kdy jsem to nejméně čekal. Je to opraveno.

Každý, kdo programuje si většinou i rád hraje a chce tam mít svoji nějakou berličku. Tahle je konkrétně Jindřicha a já ho plně respektuji a nevidím v tom vůbec nic špatného.
Naprosto souhlasím. Mně se to taky líbí a považuji to za zábavu a krátím si tak i čas při pobytu ve stanici. :) Docela chápu i ten věk, 70 letý pasažér nepoleze do schůdků do vozu 15 sekund... To už se tu kdyi psalo.
Kostlivec na mě vykoukl v situaci, kdy jsem to nejméně čekal. Je to opraveno.
Super, opravím ten Os 3510, kde jsem přišel o consisty a musel jsem opravovat ze zálohy a projedu ty Škafóny znovu. Díky moc.

Nevím, mě to jmenovité vypisování celkem otravuje. Jako nějaký třeba i jmenovitý seznam paxů v každém voze (pod F9 nebo tak), klidně, ale tohle je pro mě dost rušivé. Ale samozřejmě čistě můj pohled. :)

V leckom to vypisování nemusí vyvolávat příjemné pocity, že. Nevím, proč by nestačil měnící se počet pasantů ve vagónu. Nakonec skončíme u toho, že tam není žádný Lájoš Horváth nebo Dežo Fekete, potažmo Dmytro Vasylev či Petro Podroušenko... Do hry vstoupí aktivisti a pokrokáři a neziskovkáři, v tu ránu bude zle. :D
To je samozřejmě v morbidním žertu míněná nadsázka. ;)
Ovšem zkoumat v simulaci vět a zdravotní stav nastupujícího / vystupujícího pasanta už mi přijde hodně ujeté.

No jo, ale jsou i hodnoty, které jsem rád že mi informační řádek přináší. Takže jmenovitý výčet paxů beru jako nutné zlo. :)

Hoši, zalistujte zpátky v nějaké sěrii ORCZ, už se to tu řešilo a nevím proč to řešíte zas a v galerii obrázků. Tak jak to je, je od vzniku paxů, takže víc, jak 2 řady ORCZ zpět. Prostě to tak je, je na tom postavený program paxů a tečka.

A už vůbec nevím, jak jsi Venny dospěl k nějakému zdravotnímu stavu. :-)

O věku jsi tu mluvil ty, Dane. ;) Když už detaily, tak detaily dotažené až do konce - proto invalidi a osoby se sníženou pohyblivostí, co teprve vozíčkáři. A když už detaily, tak samozřejmě zvýšený čas zabere i nalodění malých harantů a rovněž nasunutí zavazadel, batožin, tašek s menáží a kočárků na palubu si vezme taky svůj čas... To samé výstup, tem může být ještě komplikovanější, třeba přihlédnutí k případnému stupni opilosti. ;)
Sakra, jak jen to všechno co nejpřesněji nasimulovat... :D:D:D
Na druhou stranu - máme tu simulaci jízdy vlakem v reálném čase. Nikolivěk simulátor nastupování a vystupování cestujících. :cool:

Veď ale nerozumiem o čo niektorým ide. Veď tak to nesledujte tie mená. Pointa toho bola úplne iná ( narastajúca váha vozňa ). Nikto Vám nenapísal aby ste si sledovali mená. Ja som dal už návrh na úplne vypnutie informačného riadku aby Vás to neznepokojovalo kto nastupuje. V žiadnom simulátore nie je žiadny informačný riadok a preto nech sa to natrvalo vypne pre Verejnosť.
Tým pádom sa z toho stane simulácia jazdy vlakom a nebude to nastupovanie a vystupovanie cestujúcich :)

Keď by bolo vidieť cestujúcich čo by nastupovali ako napríklad v OMSI tak by tam nemusela byť tabuľka s menami. :) Tak smelo do toho ( všeobecne ) a potom sa môžu zrušiť mená cestujúcich :)

Každopádne zatiaľ takto no:
OR-inf.jpg
Odškrtnúť tento riadok :)

Ne, infořádek tam byl vždy a zásadně jsem proti jeho zrušení. Už jen proto, že je pro mne důležitý kvůli zdravotnímu omezení. Byl celou dobu v MSTS a je i součástí OR. Kdo chce, ať si jej vypne sám. A nevím, co tu furt řešíte paxe a jména, kterážto funkce je v ORCZ více jak rok. A ještě v galerii obrázků.

Veď ale nerozumiem o čo niektorým ide. Veď tak to nesledujte tie mená. Pointa toho bola úplne iná ( narastajúca váha vozňa ). Nikto Vám nenapísal aby ste si sledovali mená. Ja som dal už návrh na úplne vypnutie informačného riadku aby Vás to neznepokojovalo kto nastupuje. V žiadnom simulátore nie je žiadny informačný riadok a preto nech sa to natrvalo vypne pre Verejnosť.
Tým pádom sa z toho stane simulácia jazdy vlakom a nebude to nastupovanie a vystupovanie cestujúcich :)

Keď by bolo vidieť cestujúcich čo by nastupovali ako napríklad v OMSI tak by tam nemusela byť tabuľka s menami. :) Tak smelo do toho ( všeobecne ) a potom sa môžu zrušiť mená cestujúcich :)

Každopádne zatiaľ takto no:
Zobrazit přílohu 40618
Odškrtnúť tento riadok :)
Ešte by som rád dodal, že ak niekto ten riadok potrebuje, a vadia mu tie mená, tak si ho aj počas aktivity môže zapínať a vypínať. Napriklad po zastavení v stanici si to vypne a na rozjazde zapne. Tuším, že to bolo CTRL+ALT+F10

PS: za mňa je to fakt pekný detail, a zaujímalo by ma, ako prišiel na všetky tie mená.

Back
Nahoře