Skiny Michal S. OR,Trs,RW

U ČDC Es 188 řepa hlásím jinou texturu ložiskových domků a "uchycení náprav" (je pro to lepší pojem?) než u ostatních variant. Zároveň chybí textura pro koncovky. Ta ale asi půjde sehnat od originálu... :)

U ČDC Es 188 řepa hlásím jinou texturu ložiskových domků a "uchycení náprav" (je pro to lepší pojem?) než u ostatních variant. Zároveň chybí textura pro koncovky. Ta ale asi půjde sehnat od originálu... :)
no ten modrej správně nemá mít náklad vůbec páč v reálu to slouží pouze jako převoz dílů/ mezi dílnama

Záleží které, ty starší jsem opravoval chyby u některých neshoda v názvech uvnitř eng. Musí být stejný název, jak samotný eng, tak hned nahoře v eng a pak zhruba v prostřed v sekci Engine a Wagon. Vánoční pakl ještě nemám instalovaný, udělám kontrolu a kdyžtak ti pošlu.

to je jednoduchy.
Pocet zapisu svetel musi odpovidat cislu ktere udava pocet zapisu a k tomu odpovidajici ukonceni zavorek.

Tak jsem nahrál na google disk Da-k a Daa-k :) uplně jsem na ně zapomněl
Stejně já na ty verze s kouřem pro zimní verzi. Udělal jsi ji? Nebo mám poslat. Jinak je to jednoduché. Doplní se odstavec do wag souboru. A musí se akorát upravit pozice kouře a jde udělat i hustota, aby oba vagónky nekouřily úplně stejně. U Josefa najdeš mustr, pro všechny vagóny s kamny.

A nevím, jsem z toho Google zmatený, nemohu je tam najít...

Tak nalezeno a máš tam chybu v názvu první řádek wag uvnitrě souboru, zimní verzi už dělám. Pošlu ti oboje opravené.

Back
Nahoře