Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak houbeles, Regina končí v Doudlebách, nevšim jsem si soboty.A jak to tak bývá, žádná mladá dívčina s dědulou nevydrží a nakonec si jdou každá svoji cestaou. Ona do Týniště a on do Doudleb...
Zobrazit přílohu 41162
K dokonalosti doporučuji použít (nebo alespoň vyzkoušet) tuto texturu dieselsmoke.ace Jsou na ni přizpůsobeny veškeré výfuky dieselových motorů u mých nastavení souborů .eng pro OR. Dokonce i výfuky benzínových motorů vypadají přirozeněji než černé mastné saze nebo chocholy, jak je vidět z některých screenshotů

Ten autovůz tam hlavně vůbec nemá co dělat. U nás se to nasazovalo mám dojem pouze na rychlíky Jadran. Rozhodně to nejezdilo do Solnice.Ahoj, na obrázku "hist_odo_010.jpg" máš celkem pěkný (soudím dle obrázků) model Stadleru RS1 a toho modrého autovozu, co dříve jezdil na nějakých nočních vlacích s Peršingy, jestli se nepletu... Mohu se zeptat, odkud je máš? Předem díky za dopověď.![]()
A není to úplně jedno ??? Ať jsi tam autor dá co chce.Ten autovůz tam hlavně vůbec nemá co dělat. U nás se to nasazovalo mám dojem pouze na rychlíky Jadran. Rozhodně to nejezdilo do Solnice.
Vždyt může. Já to píšu, kdyby náhodou měl Dan zájem udělat aktivitu reálnější.A není to úplně jedno ??? Ať jsi tam autor dá c o chce.
Ahoj.Ten autovůz tam hlavně vůbec nemá co dělat. U nás se to nasazovalo mám dojem pouze na rychlíky Jadran. Rozhodně to nejezdilo do Solnice.
Já si myslím, že žádné kryté vozy do Solnice ani nikdy nejezdili. Z těch pár prastarých fotek co jsem viděl, tak to byly nějaké "klasické" autovozy z té doby, a za posledních 15 let co zde bydlím jsem tu ani nikdy žádný krytý vůz neviděl. Ale samozřejmě se můžu mýlit.Ahoj.
Máš nějaký jiný tip na krytý vůz na auta, co se dá veřejně stáhnout a použít? Rád jej za něj vyměním, není problém.