Open Rails - galerie obrázků a videí

Když se snoubí moderna se starou dobou...
hist_odo_027.jpghist_odo_028.jpg

A jak to tak bývá, žádná mladá dívčina s dědulou nevydrží a nakonec si jdou každá svoji cestaou. Ona do Týniště a on do Doudleb... :)
hist_odo_029.jpghist_odo_030.jpghist_odo_031.jpghist_odo_032.jpghist_odo_033.jpg

Ahoj.
Zde ukázka posunu v Častolovicích.
@Icik, nevím, proč mi při jedné z pozic pro F5 zbělá celá obrazovka (předposl. aktualizace, zatím dál nemohu aktualizovat, po reset ORCZ OK. @RicarCZ, při posunu směr zhlaví Kostelec, musím přes návěstidlo na stůj. AI vlak tak projede jen přes "ochcávku" se srevisem v trase a požádáním proti stůj. Dále pak visí 40 až do Kostelce. To už na videu není.

Hezký den.
Nejhorší je, když si aktivitář řekne: "tak teď vážně, jen krátkou aktivitu s histríckým vlakem na lokálce..." A je do vozidla hráče zamilován, poněvač Věžák je autorova srdeční záležitost. No co se může stát... :) Nakonec z jednoho spoje z A do B a zpět do A na ani ne 45 minut, vznikne sedm a půl hodinová šichta, která začíná v 10 ráno a končí kolem půl šesté... Aktivita kromě doělávek zpráv při posunech, vlastně hotová a zde je finálí průjezd po trati 042, na jízdách historických vlaků po okolí orlických hor. S těmito vlaky:

Opočno prod Orl. horami - Dobruška
Dobruška - Opočno prod Orl. horami
Opočno prod Orl. horami - Solnice
Solnice - Čatolovice
Čstolovice - Doudleby n.O.
Doudleby n.O. - Týniště - Moravany
Moravany - Borohrádek

A zde ukázka po Rychnov nad Knežnou...
hist_odo_001.jpghist_odo_002.jpghist_odo_003.jpghist_odo_004.jpghist_odo_005.jpghist_odo_006.jpghist_odo_007.jpghist_odo_008.jpg

Ahoj, na obrázku "hist_odo_010.jpg" máš celkem pěkný (soudím dle obrázků) model Stadleru RS1 a toho modrého autovozu, co dříve jezdil na nějakých nočních vlacích s Peršingy, jestli se nepletu... Mohu se zeptat, odkud je máš? Předem díky za dopověď. ;)

Ahoj, na obrázku "hist_odo_010.jpg" máš celkem pěkný (soudím dle obrázků) model Stadleru RS1 a toho modrého autovozu, co dříve jezdil na nějakých nočních vlacích s Peršingy, jestli se nepletu... Mohu se zeptat, odkud je máš? Předem díky za dopověď. ;)
Ten autovůz tam hlavně vůbec nemá co dělat. U nás se to nasazovalo mám dojem pouze na rychlíky Jadran. Rozhodně to nejezdilo do Solnice.

Ten autovůz tam hlavně vůbec nemá co dělat. U nás se to nasazovalo mám dojem pouze na rychlíky Jadran. Rozhodně to nejezdilo do Solnice.
Ahoj.
Máš nějaký jiný tip na krytý vůz na auta, co se dá veřejně stáhnout a použít? Rád jej za něj vyměním, není problém.

Ahoj.
Máš nějaký jiný tip na krytý vůz na auta, co se dá veřejně stáhnout a použít? Rád jej za něj vyměním, není problém.
Já si myslím, že žádné kryté vozy do Solnice ani nikdy nejezdili. Z těch pár prastarých fotek co jsem viděl, tak to byly nějaké "klasické" autovozy z té doby, a za posledních 15 let co zde bydlím jsem tu ani nikdy žádný krytý vůz neviděl. Ale samozřejmě se můžu mýlit.

Back
Nahoře