Hral som aktivitu ulozil som ju zavrel OR po pol hodinke som OR opat zapal a dal nacitat ulozenu poziciu a vypisalo mi toto a medzitym sa OR neaktualizovalo.Ne, normálně nahrávám z uložené pozice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hral som aktivitu ulozil som ju zavrel OR po pol hodinke som OR opat zapal a dal nacitat ulozenu poziciu a vypisalo mi toto a medzitym sa OR neaktualizovalo.Ne, normálně nahrávám z uložené pozice.
Žabák jede, který?Třeba jízdu s Žabákem od Alcaponeho, si určitě ujít nenechám. Vůbec jsem netušil, že v ORCZ jede.
Nevím, ještě jsem aktivitu nestahoval.Žabák jede, který?Vím, že nějak jel, ale hodně blbě, od té doby jsem to moc let nezkoušel.
Jezdí víceméně všechny, ale tohle byl 451.091 a 92 od Ricara.Žabák jede, který?Vím, že nějak jel, ale hodně blbě, od té doby jsem to moc let nezkoušel.

Ahoj prepáč,ale ohľadom toho nastavenia som neprišiel na to,ako.... Kde sa konkrétne tu dá nejako nastaviť tvoj kod pre bod čakania v OR Trackvieweri? Tie kody sú dané pre tie body čakania,ktoré sú uvedené v rozširenom posune,nedajú sa nijako meniť,alebo že by som bol až taký natvrdlý?Prosím,vysvetli mi to.Právě že v tom Trackviewer to jde nastavit. Proto jsem zvolil takové kódování.

Ano, až budu moci, opravím. Pak napíši i proč a co chystám za novinku.Hlásim nefunkčnost aktivity po poslednej aktualizáci ORCZSK,v predošlej verzii fungovala ...Zobrazit přílohu 41459
Zkus využít Připojit a zachovat. Uvidíš, že na to přijdeš.Ahoj prepáč,ale ohľadom toho nastavenia som neprišiel na to,ako.... Kde sa konkrétne tu dá nejako nastaviť tvoj kod pre bod čakania v OR Trackvieweri? Tie kody sú dané pre tie body čakania,ktoré sú uvedené v rozširenom posune,nedajú sa nijako meniť,alebo že by som bol až taký natvrdlý?Prosím,vysvetli mi to.Zobrazit přílohu 41457
Dobrý den, není možné, aby byla původní složka třeba Vámi upravená? Mám zálohu Diesel packu ze stránek od Doda z 18.12.2023 a také u té mašiny stín není. Když otevřu .s soubor, tak ani v něm stín není. A to okno se takhle zobrazuje jen v Shape Vieweru. V TSRE je okno v pořádku.Ahoj @Dodo
Teď si dělám dle oznamu revitalizaci Diesel packu ORCZ a narazil jsem na docela problém. Ber to spíš jako dotaz, ale ony jsou nějak dodrbané i samotné modely? To, že je nová složka cdc_742 a originál model je ve složce CD742, by nevadilo, to lze ten eng s org. vymazat. Ale co jse se samotným modelelm ČDC 742? Schválně koukni, chybi stín pod mašinou už v samotném s souboru a v okně je jakýsi ztmavebý čtverec. Tohle je docela mazec. Čím to?
)
images ( 4
image ( STROJVD.ace )
image ( OKNA.ace )
image ( cdc_742077B.ace )
image ( cdc_742077A.ace )
)
Zřejmě používáš stejné lokomotivy nejspíš elektrické pro vedení vlaků v aktivitě. Tohle dělá problémy a způsobuje tu zmíněnou chybu. Jinak ukládání a načítání funguje bez zjevné chyby.Riešil tu už niekto chybu pri načítaní aktivity ? Vždy po načítaní uloženej aktivity mi hra vypíše chybu, skúšal som ukladať voľnú hru a to funguje bez problémov. Je tam nejaký rozdiel ukladania medzi aktivitou a klasickou voľnou hrou ?
Zdravím všechny, všiml jsem si, že mi to udělá pouze tehdy, když zapnu OR a načtu jízdu, kterou jsem hrál minulý den...Všem přeji krásný večer, včera jsem si rozjel volnou jízdu z Prahy do Návsí s RegioJetem, počasí úplně famózní, překvapily mne i funkční kapky dešte na kabině RJ peršana. Fakt moc velká bomba. Ale kde je problém, včera jsem dojel za Pardubice, a uložil při jízdě někdy v čase po 18:45, byla už tma, jel jsem v podzimní večer, no a dnes večer zapnu OR, přeskočím aktualizaci, hra se načte a najednou místo tmy mám zase světlo, a setmění s rozsvícením lamp na trati je až kolem 20:00. Dělá to tak jen mně, nebo i někomu dalšímu, popřípadě se ptám @Icik, zda by s tím šlo něco udělat. Předem díky za odpovědi. Hezký zbytek večera.
O tomhle vím od Dana. Bohužel nedokážu situaci jednoduše zreplikovat a tak je řešení zatím nikde.Zdravím všechny, všiml jsem si, že mi to udělá pouze tehdy, když zapnu OR a načtu jízdu, kterou jsem hrál minulý den...
Aha, dobrá, mockrát děkuji za odpověď, alespoň vím že nejlépe při stmívání neukládat hru. Děkuji, hezký zbytek večeraO tomhle vím od Dana. Bohužel nedokážu situaci jednoduše zreplikovat a tak je řešení zatím nikde.
Práveže aktivity hrám bez okolitej prevádzky, ja si vytvorím čisto len vlakové cesty pre mňa, ako hráča.Zřejmě používáš stejné lokomotivy nejspíš elektrické pro vedení vlaků v aktivitě. Tohle dělá problémy a způsobuje tu zmíněnou chybu. Jinak ukládání a načítání funguje bez zjevné chyby.