Trať 321 - stav projektu?

A to stejné platí u tvorby aktivit při složitějších trasách, hláškování a podobně. Myslím, že zachovat kompatibilitu s editory není snad takový problém. Jde jen o normální spolupráci a neshazovat program, když nevím, proč je nutný k tvorbě. Navíc editory pro MSTS normálně jedou, jak pod win10, tak win11. Jen je třeba mít správnou GK. Jen tak mimo realitu, co kdyby se tak zachovali autoři MSTS a cukli se a zapověděli použití jejich objektů a jiných věcí. Kolik by vám co furt vysíráte o nepotřebnosti, cestám vpřed v tom OR zbylo věcí? Vždyť jede prakticky na základu MSTS.

Ok Páni, po zvážení som sa rozhodol nepokračovať ďalej v úpravách a zmenách.

Ďakujem Vám za odpovede a postrehy.

Možná se na mě snese vlna kritiky, ale taková reakce mi přijde poněkud zvláštní...
Když se pro něco rozhodnu, tak mě přeci neodradí pár příspěvků na diskuzním fóru. Kdybych se měl naštvat za každou výtku nebo kritiku vůči mé osobě, tak nic neudělám a nakonec skončím na oddělení šternberské psychiatrické léčebny s balkonem a krásným výhledem do parku :D

Psalo se tu, že na pokračování projektu trati 321 se nyní podílejí dva tvůrci. Stačilo by přeci dát hlavy dohromady, rozpracované úseky spojit v jednu trať a projekt by se časem mohl rozrůstat dál.
Krásný příklad byl vidět u projetku OR CZSK. Na začátku české verze byly dva projekty, programátoři spojili hlavy dohromady a nakonec z toho vznikl krásný projekt, který se rozrůstá dál a programátoři spolu skvěle spolupracují :)

Ale na dnešní dobu bych spíš viděl víc tvorbu v Timetablu, než aktivitách.
Sorry, ale tohle je asi věc osobních preferencí. Neříkám, že TT nemá svůj potenciál, ale pokud si chce někdo zavzpomínat a hledá trochu děj, není nic lepšího než dobře provedená aktivita.

Back
Nahoře