Simonova OR dielňa

Ahoj Sajmone,
nevím, zda-li to tak dělá jen u mě, ale dnes při testu aktivity s tvojí ZSSK 163.107 verze 2024 jsem si všiml, že se kola na mašince oproti vozům otáčí na druhou stranu. Mrknul by ses na to, prosím? :)

Vdaka, pani :) 754 som robil prvykrat, takze si myslim, ze sa to da aj ovela lepsie. Navyse sme na nej robili dvaja. Ale dakujem za pochvalu. :)

Ahoj, prosím, jak lze vložit panáčka (strojvůdce) do lokomotivy? Existují na to nějaké výpočty nebo je to pokus, omyl dokud nesedne tam, kde má? Předem děkuji za odpověď.

Potřebuješ k tomu freightanim strojvedoucího, který zapíšeš do engu. Ve skoro každé loko nějaký zápis FA je, takže použiješ stejný, jen přepíšeš název modelu, který má být jako FA zobrazen. No a v řádku Position pak metodou pokus-omyl upravíš, kde má fíra správně být. ;)

Potřebuješ k tomu freightanim strojvedoucího, který zapíšeš do engu. Ve skoro každé loko nějaký zápis FA je, takže použiješ stejný, jen přepíšeš název modelu, který má být jako FA zobrazen. No a v řádku Position pak metodou pokus-omyl upravíš, kde má fíra správně být. ;)
Ano, vkládat panáčka k modelu umím. Jen jsem chtěl vědět, jestli to funguje tak, jak to dělám já (že zkouším) nebo je na to nějaký výpočet, ať se to právě nemusí zkoušet.

Back
Nahoře