Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono co si budem, původní kabina, jako taková v reálu už stejně neexistuje.Áno rozmerovo je 4:3. Ale position a direction je nastavené na mojom monitore ktorý je 16:9 tam to pasovalo na model. Ak však prepnem pohľad kl.skratkou Ctrl+~ tak mi tiež deformuje ten pohľad ale to ja nepoužívam. Pozriem samozrejme na to doma.
Čo sa týka Left a Right pohľadov nastavovať sa mi ich nechce keďže do celej kabíny sa mi tiež vobec nechcelo preto v kabíne sú len základne ovládacie prvky. Viac s ňou v pláne nie je. Tieto upscale kabíny budú vždy len so základným ovládaním. Aby sa s tým dalo ako tak jazdiť.
Pravda, ale nejezdíme jen v tomto období. Ta stará se mi líbí nějak víc z nostalgie.Ono co si budem, původní kabina, jako taková v reálu už stejně neexistuje.
Tam ale kabina v archívu záměrně není, kabina je neveřejná a kdo si tu 842 stáhne, musí přesměrovat na veřejnou. Hodně jsme zvažovali, zda tu 842 Najbrt na web umístit, ale byla tak dlouho na UložTo, že je v strašné spoustě aktivit, tak jsme se na slezině a konzultaci s aktivitáři tak nějak shodli a na web dali, ale bez reko kabiny, která nebyla dokončena.Ta kabina byla součástí 842 tuším 011 v najbrtu co je ( nebo byla ) u Josky na stránkách.
Ahoj Iciku, ten nový dym je super. Nedalo by sa prosím niečo spraviť aj s týmto "defaultným" dymom na nevyladených vozidlách? Vyzerá to ako z praveku MSTSNově je možnost používat nativní texturu kouře pro diesel lokomotivy zaškrtnutím volby "Diesel kouř FX". Je to hlavně kvůli sjednocení, aby kouř vypadal tak, jak ho zamýšlíme. Pokud nebude volba zaškrtnutá, použije se jako doposud z Global tratě.
Šlo nám o tu texturu dýmu. Objem částic a další je věcí engu.Ahoj Iciku, ten nový dym je super. Nedalo by sa prosím niečo spraviť aj s týmto "defaultným" dymom na nevyladených vozidlách? Vyzerá to ako z praveku MSTS![]()
Protože chyba. Opravil jsem to tak, aby lossecon nekouřil a po jeho aktivaci by se neměl vyskytovat ten přehnaný kouř.Tá 740 na fotke je loose consiat, prečo vlastne ide potom z výfuku dym?
Zkus propojit celý vlak napájecím potrubím a zapojit kabely MU.Zdravím, co je potřeba nastavit, aby se Esa dala ovládat z řidičáku? Funguje to jen jako připojený postrk, ale co v případě stahovaček atp?
Zvýšil jsem kompatibilitu na různé ladění u vozidla typu "Control" tedy řídící vůz. Takže by ti to už mělo jít snad s každým laděním.Tak s tou to funguje.Vezmu z ní eng a dám to těm, co budou se sysli jezdit. Dííky.
EDIT: Mám jakési starší ladění a s tím to funguje, ale když jsem stáhl teďka přímo z webu ORCZ, tak se chová stejně jako jiná Esa.
Hele, tohle nevím, zda nebude posílat AE MSTS k zemi? Zkoušel to někdo? Já mám za to a možná se pletu, že umí kastovat jen: osobní, nákladní, elektrické, parní a dieselové? Teď nezkusím, jinak bych nepsal.syslu v engu v sekci Engine řádek s typem vozidla na Type ( Control ).