Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono to Josefe není tak jednoduché a přímočaré. Třeba včera při té aktivitě z nějakého mně neznámého důvodu nestihl vytvořit objekt pro vlak a spadl na výběru indexu vozu, který měl být v tom objektu vlak. Normálně se to nemůže stát. Tohle vypadá, jako by nějaké vlákno neukončilo proces v té době, kdy mělo, a druhé převzalo nedokončený výsledek možná dřív než mělo. Já fakt netuším. Ale ošetřil jsem to.To jo, ale dejme tomu MSTS ti zahlásilo co je špatně, věděl si hned kam sáhnout, tady jen, že nějaký objekt. Hm zrovna ta co letěla do koše (R22), tak těch objektů plné Vršovice.
Jen můžeš co to asi bylo. Já jsem to dojel až do konce a šlo to ven.
Dobře je za tři, já bych definoval výborný. A vím, co píšu, poněvač to, co Icik kolikrát opravuje, je opravdu vědecká diplomka. Mám strach, že až se někdy osobně potkáme, tak mne za ty chyby a požadavky, co mu hlásím, přizabije...Takže hlásím @Icik že Střekovem úspěšně projeto, takže moc děkuji za pomoc jseš, fakt dobrej.
Jop. Už to hezky topí a i termostat správně spíná při nastavené teplotě. Dík za opravu.Opraveno.
No musím souhlasit s Icikem. Není to sice špatný návrh, ale nevím, jak by se to zaimplementovalo do OR. A abych tě doplnil, Bmz mají klimatizační jednotku (některé klimatizační jednotky mohou i topit). To stejné mají i vagóny souprav Railjet, Interjet a Comfort Jet. Navíc pokud má daný vagón v názvu písmena "ee" nebo "z" znamená to, že daný vagón má CZE, takže když máš spuštěný topný okruh, tak dotyčný vagón kromě vytápění/chlazení klímou taky krmíš elektřinou z loko.Chtělo by to sehnat dokumenty k topení, protože například Béčka nemají individuální nastavení teploty v rozvaděči. Je tam topení 0/1 a tradá. Maximálně je tam nějaký pevně nastavený termostat proti přehřátí topné skříně pod vozem. Jsou-li funkční klapky, teploty se nastavují individuálně mixováním teplého a studeného vzduchu páčkami v každém kupé. Snad odporovky měly topení 0-1/2-1. Bee ING neměly teplotu vůbec, ale jen několik diod na škále studená-teplá a pod tím kroutík (stejně to neskonale blblo) a emzety se přiznám, nevím, některé snad už mají displej s teplotou. Ta je ovšem individuálně regulovatelná v každém kupé elektronicky. Pokud není termostat nad dveřmi zaházen batožinou. Ono je těžké chtít ve vozech nějakou předem danou teplotu. V místě termostatu třeba je, ale o kus dál táhne oknem, a kde je teplota...![]()
Mňa osobne vysielačka baviKluci mohu poprosit, tu vysílačku v 350 prosím ztlumte, za mě to řve, nebo jaký waw s vysílačkou mohu smazat. Nápad dobrý, ale provedení, no nevim, poslouchat v 6 hodinách aktivity a hlavně v CZ vysílačku někde z posunu, no nevim.
Tak si ju vypni keď začneš jazdu Alt+R myslím skratka.Kluci mohu poprosit, tu vysílačku v 350 prosím ztlumte, za mě to řve, nebo jaký waw s vysílačkou mohu smazat. Nápad dobrý, ale provedení, no nevim, poslouchat v 6 hodinách aktivity a hlavně v CZ vysílačku někde z posunu, no nevim.
Aha, no dík za upřesnění. Já myslel celou dobu, že to -ee- je jakože záchod a -z- že to jezdí i na západ.A abych tě doplnil, Bmz mají klimatizační jednotku (některé klimatizační jednotky mohou i topit). To stejné mají i vagóny souprav Railjet, Interjet a Comfort Jet. Navíc pokud má daný vagón v názvu písmena "ee" nebo "z" znamená to, že daný vagón má CZE, takže když máš spuštěný topný okruh, tak dotyčný vagón kromě vytápění/chlazení klímou taky krmíš elektřinou z loko.
Tohle je problém trati, tedy zvukových souborů pro trať. Databáze pro přiřazení zvuků trati není kompatibilní. Zkontroluj si správný obsah všech složek k trati Sounds a Global. Nebo nejlépe celou trať přeinstaluj se všemi správnými, podpůrnými složkami.Ahoj,
v TT modu mi občas vyskočí tato hláška. Trať 321, čistá instalace.
Díky.
Zobrazit přílohu 45228
Díky oběma, vyzkouším. Mám pořád stejnou instalaci, ale v základní verzi 1.9 nebo MG s tím problém nemám.Zkus spíš složku Sound pro 321 v kmenovém adresáři MSTS přehodit za složku Sound z trati TBP. Chyba je asi v těch všeobecných zvucích pro tratě.
Pak nezbývá nic jiného, než dát TT veřejně a musí se to v debug módu odchytit.Díky oběma, vyzkouším. Mám pořád stejnou instalaci, ale v základní verzi 1.9 nebo MG s tím problém nemám.