Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdepak, já už nic nového rozjíždět nebudu. Už mám toho jaksi tak nějak. Jen ležím od rána do pozdního odpoledne u gmax, editorů a Photoshopu. Nejlepší zadělání si na skutečnost, aby z toho člověku až jeblo.strčím Ti přecejen ten mail s fotkami, když vidím, že chceš tu okolní atmosféru zachytit

Dříve to bylo jedno, ale současně už musíš spolupracovat nebo hrozí, že budeš mít překvapení v podobě, co jsem si také vymodelovat. Ale jestli nedočkavosti říkáš to. že na dokončení modelu čekám už asi 15 let, tak to beru jako dobrý vtip.TY JSI HROZNĚ VOTRAVNEJ A NEDOČKAVEJ, SÁM VIŠ ŽE SE MODELY PŘEDEM NECHLUBÍM!!

Je to moc pěkné!Ale ještě jsem prověřil, jak Brno vypadá v jednu ráno. No, lepší než nic. Jen perony jsou po tmě. Výtahy mám decentní. Asi víc nesvítí. Zkusím něco udělat i se zbývajícími texturami nádraží modelů třetích stran.
...

Ale co je moc, to je moc. Noční textury znamenají, že mají utlumené nasvícení, ne že jsou černé.ty světlé denní konstrukce perónů v nočním prostředí viděl jako žádoucí