Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

No koukám, že přibyli cestující, krásné kolejivo, perony s patinou, ale nápisy trochu změněny. Z první koleje se stala kolej A sektor A. I na výtahu je Brno nečitelné. Ale první mi padlo do očí Tesco, že má na věži pod těmi velkými okny nějakou divnou fasádu. Jako by tam byl nápis. A ten nápis na věži směrem do nádraží Tesco, ten tam nikdy nebyl. Jen kdysi dávno, ale na střeše směrem do nádraží byl obrovský nápis Prior.Můžete upravit městské struktury a předměty zobrazené v krajině,
Za mě 1-
Jakoby... Pokud by mělo být počasí správné, asi by muselo být tvořeno pro každou trať zvlášť a simulátor by vlastně zprostředkovával pouze "promítání". Takhle musí najednou uspokojit Jadran, Austrálii, USA, Evropu... A to asi jinak nepůjde.Možná za to může aktuální konstelace 'počasových parametrů' či deformace způsobená snímkováním šotu potažmo nastavením mého monitoru, ale ta modrá obloha mi přijde hodně zářivá. Taková moc jadranská...
Jasně, tvůj názor.Nenene, ta modrá je přesně, alespoň dle moji GK i v Mibilu. Otevři si fitky přes gůgla, jarní, letní krajina. Právěže obloha je jasně světle modrá, pokud nejsou mlhy atd... nejvíce informací by k tomu poskytl fundovaný Jiřik TK.