Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No, vzhledem k tomu, že dvě Bobiny byly bez křížků a dvě s těmi křížky, viděl bych to na poštovní šum, kdy se to u dvou eng neumázlo.Tohle je Josefovina a ne a né ho to odnaučit.
Bude, neboj.A co 130?![]()

U 003 nemá tabulku ani současný model, co je pět let ke stažení.363.003... Bude mít vymodelovány všechny 4 tabulky, přesto, že starší 003 jedna chyběla? Kdyby někdo něco skinoval... Předpokládám, že vyalfovat se dají.![]()
To myslím, tak jestli by šla (u 003 vyalfovaná) doplnit pro případné skiny.U 003 nemá tabulku ani současný model, co je pět let ke stažení.
To nebude nikdo skinovat, doteď to nebyl nikdo za pět let. Ono to není potřeba, zrovna tyhle krabice jsou všude jako plevel od různých autorů. Pro mě to je jen vedlejší produkt k 372, a taky to mám jako výukový plán pro Blender. Přeci jen začínat po pěti letech v jiném programu pro téměř šedesátníka je poměrně vysilující. Ale snažím se, co už.To myslím, tak jestli by šla (u 003 vyalfovaná) doplnit pro případné skiny.![]()

Ale zatímco Gimp jsem nedal, Blender mě zatím tolik nefrustruje. Musím ovšem poděkovat svým přátelům, kteří mi byli nápomocní od začátku října, kdy jsem se tomu opětovně začal věnovat. Je to hlavně @KimiR a @C3rv , kteří se mi poměrně věnovali a z TRSka další kamarádi, co mě nenechali ve štychu. A stále spíš jen upravuji to co jsem měl kdysi dávno, přímo od nuly jsem ještě v Blenderu nic nedělal. Taky jsem přišel o hromadu původních zdrojáků, takže na některé věci musím zapomenout bohužel.On ten prechod na blender je dosť náročný. Bez tých klávesovích skratiek si nahraný. Stále ťukať do menu ako ďateľ žiadna sláva. Tiež som to skúšal a nedal som to. Potom sa ti prihlásim na kurz.

Možná, co my víme...myslím si, že průmyslový designér pan ing. Otakar Diblík by to nedokázal lépe.
Kdyby cokoliv, víš, kde mě najdeš . GIMP jsi nedal, takový jednoduchý programAle zatímco Gimp jsem nedal, Blender mě zatím tolik nefrustruje. Musím ovšem poděkovat svým přátelům, kteří mi byli nápomocní od začátku října, kdy jsem se tomu opětovně začal věnovat. Je to hlavně @KimiR , kteří se mi poměrně věnovali a z TRSka další kamarádi, co mě nenechali ve štychu.
Jestli něco musím vyzvednout, tak je to export z Blenderu do OpenRails. Ten je naprosto bezproblémový, když si vzpomenu na exportování z 3DSMaxu ...
Včas jsem objevil paint.net . A ještě jednou díky.Kdyby cokoliv, víš, kde mě najdeš . GIMP jsi nedal, takový jednoduchý program
Ale jo, už tam sázím Comment ( " " ). Ale nebudu to dělat zpětně. Jen u příležitostí nějakých aktualizací.Tohle je Josefovina a ne a né ho to odnaučit.