Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Tohle je Josefovina a ne a né ho to odnaučit.
No, vzhledem k tomu, že dvě Bobiny byly bez křížků a dvě s těmi křížky, viděl bych to na poštovní šum, kdy se to u dvou eng neumázlo. :-) Kluci, ale stále platí, jsem fakt ochotný prověřit, že to neshazuje editor. Tím se předejde nějakým post update na webech.

Za Bobinky moc děkuji a snad v dohledné době spáchám převoz nějakého zrní z Olomouce, či vápna z Vitašova...

Než tedy bude venku velbloud, tak zase pověstné nošení dříví do lesa. Jako jeden z posledních modelů jsem před pěti lety zveřejnil 363 003 a když jsem upravoval desetiletý model 372, zpětně jsem upravil i to pětileté eso. Rozdíl moc poznat není, jen přibylo pár polygonů. Ale kde jinde ukazovat screeny z Blenderu než tady, že? Pozorný uživatel si jistě všimne, že druhý screen je 363 055. Textury jsou od @VíťaCh a dělal je na Heklův model, tak ta zůstane jen soukromá. Pověstné nošení dříví do lesa by případným zveřejněním získalo další rozměr. :-D
363003Blender.jpg
363055Blender.jpg

363.003... Bude mít vymodelovány všechny 4 tabulky, přesto, že starší 003 jedna chyběla? Kdyby někdo něco skinoval... Předpokládám, že vyalfovat se dají. :)

To myslím, tak jestli by šla (u 003 vyalfovaná) doplnit pro případné skiny. ;)
To nebude nikdo skinovat, doteď to nebyl nikdo za pět let. Ono to není potřeba, zrovna tyhle krabice jsou všude jako plevel od různých autorů. Pro mě to je jen vedlejší produkt k 372, a taky to mám jako výukový plán pro Blender. Přeci jen začínat po pěti letech v jiném programu pro téměř šedesátníka je poměrně vysilující. Ale snažím se, co už.
scr06.jpg

On ten prechod na blender je dosť náročný. Bez tých klávesovích skratiek si nahraný. Stále ťukať do menu ako ďateľ žiadna sláva. Tiež som to skúšal a nedal som to. Potom sa ti prihlásim na kurz.
Ale zatímco Gimp jsem nedal, Blender mě zatím tolik nefrustruje. Musím ovšem poděkovat svým přátelům, kteří mi byli nápomocní od začátku října, kdy jsem se tomu opětovně začal věnovat. Je to hlavně @KimiR a @C3rv , kteří se mi poměrně věnovali a z TRSka další kamarádi, co mě nenechali ve štychu. A stále spíš jen upravuji to co jsem měl kdysi dávno, přímo od nuly jsem ještě v Blenderu nic nedělal. Taky jsem přišel o hromadu původních zdrojáků, takže na některé věci musím zapomenout bohužel.
Jestli něco musím vyzvednout, tak je to export z Blenderu do OpenRails. Ten je naprosto bezproblémový, když si vzpomenu na exportování z 3DSMaxu ...
240029b.jpg

Ale zatímco Gimp jsem nedal, Blender mě zatím tolik nefrustruje. Musím ovšem poděkovat svým přátelům, kteří mi byli nápomocní od začátku října, kdy jsem se tomu opětovně začal věnovat. Je to hlavně @KimiR , kteří se mi poměrně věnovali a z TRSka další kamarádi, co mě nenechali ve štychu.
Jestli něco musím vyzvednout, tak je to export z Blenderu do OpenRails. Ten je naprosto bezproblémový, když si vzpomenu na exportování z 3DSMaxu ...
Kdyby cokoliv, víš, kde mě najdeš . GIMP jsi nedal, takový jednoduchý program

Rozhodl jsem se zveřejnit jeden starší model. Jeho stavba začala někdy před sedmi lety a pět let ležel u ledu. Zatím jako první vlaštovka 240 029-9 soukromého dopravce. Textury místy nesedí, ale blbě vidím a nedám to prostě líp. Jako další na řadě bude další slovenská v běžnějším zbarvení s poměrně silnou patinou. Modely laminátek vznikly ze spolupráce se Šmejkim a Jardou Skůrou. Textury některých strojů jsou částečně použity od Honzy z TRSka, ale model je úplně jiný a proto je mapování odlišné. Některé textury vytvořil @Lukyn-CZ. Zvuky od @Jacek i kabina od @duuso a @nebulus je součástí balíčku, protože na nich byly provedeny určité změny v návaznosti na engin. Enginy vytvořil @Josef Vogeltanz a modely jsou kompatibilní s OR 1.6. Užívejte a připomínkujte. S připomínkami bude naloženo jako obvykle. :-)
240029a.jpg

Back
Nahoře