Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A já mohu vzít bandu na zkušebnu, na první lekci bicích zdarma...Na depo musíte na Kimira, ten je místní zaměstnanec. Já vám maximálně udělám exkurzi po jeřábech.
Pochybuji, že v komunitě jsou nemajetní. Takový by si nemohl dovolit výkonný herní počítač pro provozování Openrails.Pro nemajetné ubytovna Kavák
Kdysi bývaly sleziny v Bohumíně a tam jsme za laciný peníz spávali na nádražní ubytovně. A já pak toto občas využil, když jsem hrával v Ostravě a potřeboval nocleh. A tam také byly trvale ubytovaní cikáni. Hulákalo to tam. Ale pokoje naštěstí čisté. Jen se člověk bál jít na záchod nebo na umývárnu. Ale přežil jsem. Vyspat a honem pryč.nejhorší ubytovna v HK,cikáni,ukáčka,štěnice
Tak já se přiznávám, ale naspořím si na hotel. Hold si nedám 3x ve Španělsku pečené koleno (Alcapone dobře ví) a je to doma.Pochybuji, že v komunitě jsou nemajetní. Takový by si nemohl dovolit výkonný herní počítač pro provozování Openrails.
Zbyňku, já ti ten Kavák klidně domluvím, ale myslím, že to fakt nechceš...Kdysi bývaly sleziny v Bohumíně a tam jsme za laciný peníz spávali na nádražní ubytovně. A já pak toto občas využil, když jsem hrával v Ostravě a potřeboval nocleh. A tam také byly trvale ubytovaní cikáni. Hulákalo to tam. Ale pokoje naštěstí čisté. Jen se člověk bál jít na záchod nebo na umývárnu. Ale přežil jsem. Vyspat a honem pryč.
MHD taky jezdí k nádraží furt (co 20 min o víkenduHotel Stadion nevypadá zle. Pár nás tam bude autem, tak se převezeme. A neděli ráno zase zpátky.