18. setkání příznivců hry OpenRails, MSTS i RW

Přijedu

• Ano

Hlasů: 14 70.0%
  • Možná

Hlasů: 7 35.0%
  • Občerstvení

Hlasů: 14 70.0%
  • Nocleh

Hlasů: 7 35.0%
  • Oběd

Hlasů: 11 55.0%
  • Večeře

Hlasů: 9 45.0%

• Hlasovalo členů
    20
  • Ukončená anketa .
Už jsem tam volal a mám tyto informace :

Pokoje 1, 2 (8ks) a 3 lůžkové taky. To je tedy celkem 16 přespivších na 8-mi pokojích.
V blízkosti 3 restaurace, pokud není ta U Zimního stadionu, tak je kousek "U Lva" a "U Děravýho Kotle".
Zatím je volno v termínu 21.-22.2.2026

Na Kaváku opravdu nikdo nechce bydlet,nejhorší ubytovna v HK,cikáni,ukáčka,štěnice

nejhorší ubytovna v HK,cikáni,ukáčka,štěnice
Kdysi bývaly sleziny v Bohumíně a tam jsme za laciný peníz spávali na nádražní ubytovně. A já pak toto občas využil, když jsem hrával v Ostravě a potřeboval nocleh. A tam také byly trvale ubytovaní cikáni. Hulákalo to tam. Ale pokoje naštěstí čisté. Jen se člověk bál jít na záchod nebo na umývárnu. Ale přežil jsem. Vyspat a honem pryč.

Pochybuji, že v komunitě jsou nemajetní. Takový by si nemohl dovolit výkonný herní počítač pro provozování Openrails.
Tak já se přiznávám, ale naspořím si na hotel. Hold si nedám 3x ve Španělsku pečené koleno (Alcapone dobře ví) a je to doma. :)

Ten Hotel Stadion vidím reálně.

Kdysi bývaly sleziny v Bohumíně a tam jsme za laciný peníz spávali na nádražní ubytovně. A já pak toto občas využil, když jsem hrával v Ostravě a potřeboval nocleh. A tam také byly trvale ubytovaní cikáni. Hulákalo to tam. Ale pokoje naštěstí čisté. Jen se člověk bál jít na záchod nebo na umývárnu. Ale přežil jsem. Vyspat a honem pryč.
Zbyňku, já ti ten Kavák klidně domluvím, ale myslím, že to fakt nechceš... :-)

Zdravím vás mistři. Bylo by možné že bych se dojel podívat i já? Sice ničím nepřispívám ale rád bych se dozvěděl o OR/CZ a vaší tvorbě více. Pokud se dostaneme se synem po měsíci z nemocnice rád bych přijel. Děkuji a přeji hodně zdaru ve vaší tvorbě

Nejde, tam jsem zkoušel i školící místnost, o víkendu te zavřené celé. Nebudou kvůli 10 lidem otvírat areál. podotýkám tohle bylo i naproti, ale, že te až za měsíc, tak možná dokáže sehnat vrátného. Vedle v Aldisu by mě to vycházelo dráž, tam ta nejmenší místnost je za 400,- na hodinu.

Hotel Stadion nevypadá zle. Pár nás tam bude autem, tak se převezeme. A neděli ráno zase zpátky.

Znie to pre mňa lákavo až nostalgicky. Na pár slezinách v minulosti som sa zúčastnil a dokonca som tam vytvoril svoju prvú aktivitu. Možno by nebolo zlé si to celé trochu oživiť, prípadne spoznať vlakovo okolie Hradca... Chystá sa ešte niekto zo Slovenska?

Back
Nahoře