18. setkání příznivců hry OpenRails, MSTS i RW

Přijedu

• Ano

Hlasů: 14 70.0%
  • Možná

Hlasů: 7 35.0%
  • Občerstvení

Hlasů: 14 70.0%
  • Nocleh

Hlasů: 7 35.0%
  • Oběd

Hlasů: 11 55.0%
  • Večeře

Hlasů: 9 45.0%

• Hlasovalo členů
    20
  • Ukončená anketa .
Zbyňku, já ti ten Kavák klidně domluvím, ale myslím, že to fakt nechceš... :-)
Dane tak jsem se rozhodl že na to setkání bych asi taky dorazil. Jednak abych tě po těch několika letech viděl na živo a taky abych vyzpovídal odborníky a zasvěcence a neotravoaval je tady pak cipatýma dotazama když mi už Zdenda jaksi nemůže pomoct.

Ahoj.
Ctěl bych se zeptat, přijede na letošní slezinu někdo ze zástupců ZTAPmotors team?

Předem díky za odpověď.

Ahoj, dnes mě byla potvrzena místnost. Všichni kdo přespávají maj nocleh zařízen?. Nenechávejte to na poslední chvíli. Popřípadě kdo kde. Ať rozhodném kde dáme večeři.

Já si hodím rezervaci nad hotel stadion, tam mi paní tvrdila, že je zatím volno, byli k dispozici jedno dvou i třílůžkové pokoje. Nemám problém se s někým podělit o místo a přenocovat v jedné místnosti.

Ještě doplním, že tam budu autem, tak není problém ty nemotorizované lidi vzít s sebou na hotel, Klidně se dvakrát otočím moc pronajatý prostor do hotelu

Asi bych to viděl na hají taky u stadionu, přeci, jenom pokud bychom byli v Černigovu, tak poblíž toho moc není jako na hospodu večer. Je sice nějaká restaurace přímo v Černigovu,ale kolem nádraží moc toho není právě.

Asi bych to viděl na hají taky u stadionu, přeci, jenom pokud bychom byli v Černigovu, tak poblíž toho moc není jako na hospodu večer. Je sice nějaká restaurace přímo v Černigovu,ale kolem nádraží moc toho není právě.
Přesně, ale MHD jezdí furt a na pivko samozžejmě půju taky, pak pěšo domů a ráno zpět na slezinu. Dobré by bylo do Kobyly, nebo u zimáku, tam je tankové pivo. :-) Ale s jídlem, tak leda na staráči na Hradě. Nevím, jak u zimáku vaří...

Sobotní oběd rezervován u Vulkána a na Kolibu zavolám zítra. V něděli zatím netuším, uvidíme taky co Kimir a možná prohlídka zázemí depa, nebo kam nás veme.

Mno záleží jak to schválí přednosta, jinak asi do rotundy a kolem nějak kde je něco odstavené,na myčku na vagóny vás do staveniště brát nechci, ale podmínka bude vesta. Bez vesty ani kuře nehrabe. Pokud se svolí dám vědět alcapone.

Pánové, teď se u mě stavil na pokec Mmouka a padla debata o slezině. Martina napadl ještě jeden nápad, kam by se dalo podívat, kdyby nevyšlo depo. Co navštívit Železníční muzejní expozici sdělovací a zabezpečovací techniky v Hradci Králové ? :) Sice mají nákou otevírací dobu, ale optat by se možná dalo.

Anebo zas napadlo mne, otázka vlakem cca 15 minut, Výtopna Jaroměř. Ta by za návštěvu fakt stála.

Tímto je rozhodnuto přijet jenom na sobotu. Také už je nejvyšší čas si u Regiojetu objednat jízdenky, abych neostrouhal. Přípoje mám perfektní. A v sobotu navečer se určitě bude lépe cestovat než v neděli večer.
Naposledy jsem takovou akci absolvoval na slezině v Bratislavě ještě s Taxem, kde jsme druhý den byli v depu na exkurzi. A myslel jsem, že to odmarodím, jak jsem tam promrzl. Utéci jsem nemohl, protože jsem měl taxi Alcapone - Dan a tedy se musel podřídit programu. :)
Ale i tak. Upřímně. Já tu skutečnou železnici až tak už nežeru. Ani muzea. Návštěva depa by mne zajímala snad jen v případě, že bych nějaké chtěl stavět ve svém projektu. Ale to nehrozí.

Ahoj Zbyndo.
Však do depa nemusíš. Narozdíl od Bratislavy je místnost i v neděli. A navíc ta prohlídka depa na dlouho určitě nebude a nádraží je cca 10 minut pěšky od místa kde bude slezina.

Depo, nebo jakákoliv výstava je dobrovolné, kdo chce může jít, kdo nechce půjde na místnost. Já počítám 10-15 lidí max že půjde.

Tímto je rozhodnuto přijet jenom na sobotu. Také už je nejvyšší čas si u Regiojetu objednat jízdenky, abych neostrouhal. Přípoje mám perfektní. A v sobotu navečer se určitě bude lépe cestovat než v neděli večer.
Naposledy jsem takovou akci absolvoval na slezině v Bratislavě ještě s Taxem, kde jsme druhý den byli v depu na exkurzi. A myslel jsem, že to odmarodím, jak jsem tam promrzl. Utéci jsem nemohl, protože jsem měl taxi Alcapone - Dan a tedy se musel podřídit programu. :)
Ale i tak. Upřímně. Já tu skutečnou železnici až tak už nežeru. Ani muzea. Návštěva depa by mne zajímala snad jen v případě, že bych nějaké chtěl stavět ve svém projektu. Ale to nehrozí.
Nerozumím, slezina je na 2 dny jako vždy, jen bude asi možnost jít na čumendu do depa. Chtěl jsem to odpoledne, aby ti co pojedou vlakem jen přejdou na osobní.místnost je zaplacená do 15h v neděli.

Nevím, čemu nerozumíš. Já chci pokecat s komunitou, předat si technické zkušenosti, dozvědět se něco co ohledně této hry nevím atd. Ale když se všichni seberou na čumendu do depa nebo muzea, to už pro mě není. Já když nespím doma, tak se vůbec nevyspím. To už je dané věkem. Minule jsem chtěl využít jedinečné možnosti se vyspat v hotelu Internacionál. Byla to vše paráda, ale až na to vlastní spaní. Tenkrát vyhrál KimiR, který měl pro sebe velkou postel pro dva. A my dva jsme spali v "dětském pokoji", který byl rozměrově, jako bychom spali v kupé béčkového vagónu. Stejná ulička mezi postelemi, stejná šířka :) Proto nastala ta rána ve 3 ráno, kdy jsem při otáčení se spadl z postele. A bylo po spaní. :) Ale byl to zážitek. A jako "odškodné" jsem tenkrát dostal láhev vína. :) A pak to mělo následky. Vymodeloval jsem hotel Internacionál. :) Vše zlé je k něčemu dobré. A ještě navíc jsem si sehnal film Šakalí léta. :)

Čumenda je po srazu, ty půjdeš na vlak, my do depa, hergot. Nebo jak jinak ti to mám vysvětlit.

Back
Nahoře