18. setkání příznivců hry OpenRails, MSTS i RW

Přijedu

• Ano

Hlasů: 14 70.0%
  • Možná

Hlasů: 7 35.0%
  • Občerstvení

Hlasů: 14 70.0%
  • Nocleh

Hlasů: 7 35.0%
  • Oběd

Hlasů: 11 55.0%
  • Večeře

Hlasů: 9 45.0%

• Hlasovalo členů
    20
  • Ukončená anketa .
Takovou mapu Kimir na mysli zřejmě neměl :D
Bylo to myšleno tak, že by se hodil detailní plánek školy, abychom věděli, kudy tam vlézt a kde se slezina bude nacházet. Nechce se mi bloudit půl dne po škole a hledat místnost setkání :)

Tam, co jsem dal křížek, je vchod a dál přes turniket. :-) Projdeš jen přes vrátnou, která ti otevře, postaví ti cestu na zelenou, doslova a řekne kam jít. Joo... Pentagon... hoši Pentagon... Školy musí být chráněné.

Až do poslední chvíle jsem nevěděl, zda se ze zdravotních důvodů zúčastním. Ale vypadá to že přijedu a kdo znáte Irenku tak ta tam bude taky. Škoda že Tax již není mezi námi aby se Irenka mohla těšit na setkání s ním. Minulé setkání jsem tak nějak propásl, což mne mrzí.

Aní já to nevím, byl tam Dan a ten už to taky zapomněl. Bude tam správce ráno on mě to ukáže a když se nebudete stydět vratná vám to taky řekne. Parkování za budovou, nebo kdekoliv na ulici. Bacha sou tam jednosměrky. Tedy sledovat značky. Za další oba dva dny vždy od 8. A příbory hrnky sebou, kuchyně tam je, ale tohle tam nebude k dispozici.

Protože původní restaurace na oběd padla z důvodu stále probíhající rekonstrukce, bylo vybrané jiné místo zhruba o 5 minut dále a to Restaurace Šalanda na Střeláku. Zde https://www.salandahradec.cz/cs se můžete kouknout co vás čeká a kolik vás to zhruba bude stát.
Večeře se nemění ta je stále a píšu to po několikáte zde https://kobylahradec.cz/?utm_source=mapy.com&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-13353453 na Kobyle. Pro ty co budou spát na Hotelu Stadion tak zhruba 5 minut.

A protože jsem blbec, který si nedokáže napsat věci do kalendáře, tak frčím do Norimberka a do Hamburku.
Užijte si to tam, banány si rozdejte sami :-) a snad příští rok.

Tak udělej živej stream a budeš s náma. Projektror tam je. Aspoň nám uděláš instruktáž a Zbyněk si udělá poznámky až to bude dostavovat do Hamburku.

Dneska jsem po dlouhém váhání musel bohužel opustit myšlenku na výlet do Hradce. Chytil jsem jakýsi virus a je mi vážně špatně. Tak se tam opatrujte, někdy jindy.

Spoje od Liberece s Adzivou, s ČD od Prahy, Letohradu, Trutnov (Meziměstí) přímé bez přestupu. Zbytek nutný přestup v Pardubicíce hl.n.

Dneska jsem po dlouhém váhání musel bohužel opustit myšlenku na výlet do Hradce. Chytil jsem jakýsi virus a je mi vážně špatně. Tak se tam opatrujte, někdy jindy.
Tak to je velká škoda, ale vyšší moc, je vyšší moc a zdraví máme jen jedo. Tak se dej brzy dokupy. A sned nabudúce.

I já vám tam přeji ať si to řádně užijete, já bych vám, letitým profíkům, tam nebyl nic platnej, takže bych tam jen zavazel. :D Ale ty přípoje mi připomněly moji nedávnou cestu do Trutnova. Tak pozdravy z Brna pánové! :)

I já vám tam přeji ať si to řádně užijete, já bych vám, letitým profíkům, tam nebyl nic platnej, takže bych tam jen zavazel. :D Ale ty přípoje mi připomněly moji nedávnou cestu do Trutnova. Tak pozdravy z Brna pánové! :)
Nezavazel, každý vítaný a naopak, když vidím tvoje obrázky z TT, tak bomba a myslím, že by jsi měl co ukázat i ty nám.

Dííky, jsem rád, že se to líbí, já bych spíše hltal ty zajímavosti a informace od všech, co jsou v této komunitě již téměř od počátků. :D

Není nic jednoduchšího, než sednout na vlak a dorazit. Celou sobotu a neděli dopolko budem na značkách, pak návštěva depa. Každý z nás byl na srazu poprvé.

Back
Nahoře