Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dělá mu problém detekce vozů před a nebo za vlakem. Musím vymyslet spolehlivou logiku, aby se nenechal zmást. Takže zatím nefunguje dobře.Ahoj, jak tedy funguje ten posunovač? Zadal jsem v F9, aby byl funkční, je i funkční vysílačka, dle popisu, sunu vozy k reversu a nic... Nebo funguje jen, když sunu na obsazenou?
Začne to tím vzdáleným kopcem a cca po třech minutách je kopec pryč. Když čekám ještě déle viditelnost objektů je na pár stovek metrů a vše do určité vzdálenosti zmizíJá na to teda koukám jen na mobilu, ale kromě odjíždějícího vlaku na zhlaví jsem žádný rozdíl nenašel...
No já vůbec nevím, kde to hledat a jak to nastavit... Holt jsem lama.V nastaveniach zaškrtnúť rýchly full screen pomocou Alt + Tab alebo niečo také.
ORCZ jezdím na noťasu s Win11 a s tímhle jsem se asi nikdy nesetkal. Pokud, tak jen někdy na začátku, pak se mi to asi podařilo vypnout. Spíš mi trochu vadí, že je tam natvrdo nastaveno, že se mi screeny ukládají do OneDrive. Díky tomu mi pak ORCZ vytvoří snímek vlastně dvakrát, každou "kopii" do jiné složky...Když chci udělat snímek PrintSc., tak mi to vždy ORCZ sestřelí na lištu. Vím, že je na to fígl Alt+windovs+PrintSc., ale ukládá to do úplně jiné složky a je to sližitéjší. Lze tohle nějak přenastavit?