Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Jarda Tomeš

Začátečník
Pozor na @MilanV a raději si nekupujte jeho kanál na HeroHero. Když mu napíšete, že má 71 odběratelů (po 12€/měsíc) a že prakticky nic nevydává a má přes 20 000 Kč měsíčně jen tak za nic. Tak se hned rozčiluje a odebere Vám přístup bez nároku na vrácení peněz. Já si tohle dovolil napsat dva dny po stržení pravidelné platby a musel jsem podávat stížnost na autora přes podporu. Pak mi peníze vrátili. Je to zmetek, který má byznys postavený na tom, že "sledujte mě... plaťte mi účty a ja možná někdy něco zveřejním". Tohle je porušení i proti samotným pravidlům HeroHero, kdy musí tvůrce vydávat pravidelně obsah! Tak to jen tak pro zajímavost.

Pozor na @MilanV a raději si nekupujte jeho kanál na HeroHero. Když mu napíšete, že má 71 odběratelů (po 12€/měsíc) a že prakticky nic nevydává a má přes 20 000 Kč měsíčně jen tak za nic. Tak se hned rozčiluje a odebere Vám přístup bez nároku na vrácení peněz. Já si tohle dovolil napsat dva dny po stržení pravidelné platby a musel jsem podávat stížnost na autora přes podporu. Pak mi peníze vrátili. Je to zmetek, který má byznys postavený na tom, že "sledujte mě... plaťte mi účty a ja možná někdy něco zveřejním". Tohle je porušení i proti samotným pravidlům HeroHero, kdy musí tvůrce vydávat pravidelně obsah! Tak to jen tak pro zajímavost.
Bingo to je můj náor na něj taky konečně se našel někdo kdo to odhalil napřímo!!!

No takze k veci , 71odoberatelov -45 free pozvanok pre ludi ktory su spojeny s tvorbou, takze matematika nesedi , a dokonca niektore su 5eurove niektore 7eurove atd , podpori nas iba ten kto si vazi nasu pracu , dalsia vec podpora na herohero je dobrovolna da sa kedykolvek zaplatit a aj v tu sekundu zrusit to nieje DLC a nemam cas tu riesit tieto bludy , idem radsej pracovat na inych veciach , a ked sa vam to nepaci tak uz do tohto vlakna nepridam ani bodku. pekny den prajem

Přílohy

• her.jpg
    her.jpg
    122.3 KB · Zobrazeno: 49
Zbynek mas pravdu , ideme dalej , caka nas Zilina , 3D kolaje a potom smer CZ...
Pravda! Raději nepřidávat ani bodku, protože tato verze trati úplně rozháže vše na CZ straně! Jak kolejivo, tak modely! Nic to nemění na tom, že jsi obyčejný zmetek a podvodník! Podporoval jsem tě od samotného začátku a co z toho? Za rok pár modelů Vectronu a to je vše! To, že máš 45 free přístupů můžeš psát ty, ale pravda může být jinde! Ale tak snad se ti z těch peněz na Slovensku dobře žije! Šmejde!

a ked sa vam to nepaci tak uz do tohto vlakna nepridam ani bodku. pekny den prajem
Tohle vlákno založil Stavitelxxx a tudíž není tvoje! Ty pouze packáš práci někoho, kdo skutečně tohle dílo vytvořil! Ví vůbec Martin, že část jeho tratě prodáváš? I když je u Doda zdrama ke stažení, tak je odkaz i na placeném HeroHero!

Tohle vlákno založil Stavitelxxx a tudíž není tvoje! Ty pouze packáš práci někoho, kdo skutečně tohle dílo vytvořil! Ví vůbec Martin, že část jeho tratě prodáváš? I když je u Doda zdrama ke stažení, tak je odkaz i na placeném HeroHero!
1-trat je verejna od sameho zaciatku. Martin o tom vie. A ak by si otvoril oci tak sme pisali ze ideme zo slovenska do CZ a postupujeme dalej , tak ked mas rozhadzane CZ tak jazdi povodnu verziu 321. zatial sme na Mostoch u Jablunkova , a k herohero este raz DOBROVOLNA PODPORA . a ak ma problem pan Stavitelxxx s tym co tu pridavam do vlakna tak nepridam uz nic. Ja s tym nemam najmensi problem .

Krotíme se tu. Nechci obhajovat tým, ale jak tu bylo psáno, je to na dobrovolné bázi, tedy to byla tvá volba, nikdo tě do toho nenutil. Jak víme a řikají to všichni, stačí zaplatit jednou za rok 5e nebo kolik tam je, stáhnout si vše co chci a zas se o to nestarat. A tím, že aktualizace jsou i u Doda tak o co jde. Je jasné, že dnes máš 2 tratě 321, originál a pak tahle. Ještě tey píše, že na CZ se podívá. Ano, řikám to od začátku, chtělo by to vlastní vlákno a i přejmenovat trať, aby se to nebylo.
Martin tu psal když končil, že ji dává k dispozici komukoliv, hlavně primárně z důvodu, že on končil v počátkách OR a nechtěl se tim zabejvat.

Ja sám mám voľný prístup do HeroHero ZTAP-ákov. Myslím si že chalani sú rozumný a vedia sa dohdnúť keby im napíšete. To HeroHero bolo založené pre nejaký dôvod a nie preto aby sa niekto obohacoval. Chcel som to napísať aj ja ale chalani ma predbehli. Je to na dobrovoľnej báze a teda je na každom z nás či si zaplatíme alebo nie. Každopádne s Milanom sme sa hneď v začiatkoch dohodli že Aktualizácie pre Trať 321 ver. PB budú jak na ich HeroHero tak na mojom webe.
CHalani odvádzajú kus dobrej práce a konečne sa niekto chytil aj trate 321. Áno vždy sa nájde chyba. Ale však vždy sa aj hlásili chyby či už Stavitelovi 321 alebo aj Zbyňkovi a podobným autorom, ktorý tvoria trate. Sme ľudia a mýlime sa. Tak ako aj my v OR CZ/SK nemáme vždy všetko úplne tip top. :) Tak asi toľko k tomu. Chalanom prajem veľa veľa elánu v pokračovaní ďalej.

Pravda! Raději nepřidávat ani bodku, protože tato verze trati úplně rozháže vše na CZ straně! Jak kolejivo, tak modely! Nic to nemění na tom, že jsi obyčejný zmetek a podvodník! Podporoval jsem tě od samotného začátku a co z toho? Za rok pár modelů Vectronu a to je vše! To, že máš 45 free přístupů můžeš psát ty, ale pravda může být jinde! Ale tak snad se ti z těch peněz na Slovensku dobře žije! Šmejde!
Pekný podvečer prajem,

projekt ZTAP je niečím špeciálny a výnimočný tým, že prerábajú trať, aby sa čo najviac približovala realite. Aktuálne prerobili štreku zo ZA - KO a ZA - CA a ďalej pokračujú.(Dokonca vytvárajú, resp. dotvárajú trať do Zwardona) Okrem toho vytvárajú modely nových rušňov, aktivity mnoho iného. Čo sa týka príspevku, tiež som není veľkým nadšencom platiť mesačne 12€, AVŠAK uvedomujem si, že to robia počas svojho osobného voľna, kde môžu robiť x-milion iných veci a sú ochotní sa podeliť o svoju prácu za menší príspevok. Áno, je pravda, že dlho nič nepridali, avšak treba si aj uvedomiť, že toto je dlhodobá práca, a prerábka určitej časti trate, nie je záležitosť 2 hodín. Títo ľudia majú aj svoj život, a nehrnú sa hneď z práce za komp, aby pracovali na projekte. Sú chvíle, kedy sa pracuje rýchlejšie a s väčšou chuťou, inokedy je to opačne.
P.S. Váš výpočet nie je správny, pretože nie všetci platia a nie rovnakú čiastku. Je to spravodlivé? Pravdepodobne áno, pretože títo ľudia aktívne prispievajú do tohto projektu.
Uvidíme, čo nám projekt v budúcnosti prinesie a s čím nás prekvapia.

P.P.S. príspevok je dobrovoľný, autori trate upozorňujú, že pôvodnú trať si treba zálohovať, a predsa, dá sa to hrať aj bez úprav od ZTAP.

(Ak je tento príspevok nevhodný, prosím adminov aby ho vymazali)

Krotíme se tu. Nechci obhajovat tým, ale jak tu bylo psáno, je to na dobrovolné bázi, tedy to byla tvá volba, nikdo tě do toho nenutil. Jak víme a řikají to všichni, stačí zaplatit jednou za rok 5e nebo kolik tam je, stáhnout si vše co chci a zas se o to nestarat. A tím, že aktualizace jsou i u Doda tak o co jde. Je jasné, že dnes máš 2 tratě 321, originál a pak tahle. Ještě tey píše, že na CZ se podívá. Ano, řikám to od začátku, chtělo by to vlastní vlákno a i přejmenovat trať, aby se to nebylo.
Martin tu psal když končil, že ji dává k dispozici komukoliv, hlavně primárně z důvodu, že on končil v počátkách OR a nechtěl se tim zabejvat.
Šmejdovo HeroHero stojí 12€ cca 300 Kč za měsíc. Takže to není za "hubičku". Je tam možná všeho všudy 10 modelů Vectronu a ro ke vše! Pokud má někdo HeroHero, tak je povinný být aktivní přispěvatel tzn. pravidelné příspěvky. Možná autor pro samý mamom nečetl smlouvu! Pokud by ro někdo nahlásil, tak mu může být účet smazán, protože se obohacuje neprávem. Sám mám na HeroHero několik odebíraných kanálu, ale tohle byl zatím můj nejdražší :-D Ale chápu! Na Slovensku se musí z něčeho žít :-D

Šmejdovo HeroHero stojí 12€ cca 300 Kč za měsíc. Takže to není za "hubičku". Je tam možná všeho všudy 10 modelů Vectronu a ro ke vše! Pokud má někdo HeroHero, tak je povinný být aktivní přispěvatel tzn. pravidelné příspěvky. Možná autor pro samý mamom nečetl smlouvu! Pokud by ro někdo nahlásil, tak mu může být účet smazán, protože se obohacuje neprávem. Sám mám na HeroHero několik odebíraných kanálu, ale tohle byl zatím můj nejdražší :-D Ale chápu! Na Slovensku se musí z něčeho žít :-D
Prečítajte si prosím môj príspevok a príspevok "Doda" vyššie. Inak nemá význam viesť s Vami debatu.

Myslím, že není důvod se dohadovat. Já mám také placený OR Kontrolor vozidel a pár lidí ho ode mě dostalo zdarma jako poděkování za testování apod.

Upřímně jsem také zvažoval místo webu přejít na HeroHero, ale nakonec jsem se rozhodl zůstat u webu.

Až dodělám TSRE a ostatní programy, tak se už teď těším, až si aktualizaci projdu. Ze screenů, které jsem viděl, to vypadá hodně dobře. A pokud se rozhodnou předělat i českou část, tím líp. Od poslední aktualizace od Martina se toho dost změnilo.

Kluci, jen tak dál :-) Hejtři budou vždy – i já si tím procházím :-D

Myslím, že není důvod se dohadovat. Já mám také placený OR Kontrolor vozidel a pár lidí ho ode mě dostalo zdarma jako poděkování za testování apod.

Upřímně jsem také zvažoval místo webu přejít na HeroHero, ale nakonec jsem se rozhodl zůstat u webu.

Až dodělám TSRE a ostatní programy, tak se už teď těším, až si aktualizaci projdu. Ze screenů, které jsem viděl, to vypadá hodně dobře. A pokud se rozhodnou předělat i českou část, tím líp. Od poslední aktualizace od Martina se toho dost změnilo.

Kluci, jen tak dál :-) Hejtři budou vždy – i já si tím procházím :-D
Do CZ chceme ist a mame velku ambiciu , nateraz sme tam urobili len par uprav, hlavne zmenu napetia 3/25kV Rikovice... par rychlostnikov atd. ale ked dokoncime SK napr novu ZILINU tak sa povenujeme urcite aj CZ ... staci si pozriet useky ako Lucivna,Varin alebo teraz najnovsie Svrcinovec .

Do CZ chceme ist a mame velku ambiciu , nateraz sme tam urobili len par uprav, hlavne zmenu napetia 3/25kV Rikovice... par rychlostnikov atd. ale ked dokoncime SK napr novu ZILINU tak sa povenujeme urcite aj CZ ... staci si pozriet useky ako Lucivna,Varin alebo teraz najnovsie Svrcinovec .
Mate v plane potiahnut aj koridor zilina blava ?

Hoši, jedna věc mně taky vadí, nejde o projekt, ale o smíchání vlákna obou tratí dohromady. Trať by měla mít svoje vlákno. Jde o to, že spousta z nás používá obě verze. Pro starší aktivity trať poslední aktualizace od Martina a pro poslední období novou verzi a tady se to míchá dohromady. Toť vše, co bych asi vytknul...

Kto si ty,že si dovoluješ rozhodovat,do ktorého vlákna kto može písať? Kde bereš tu drzost tvrdit bez dokazov niečo o patlání,ked si nevieš ani poriadne stiahnut a nainštalovat ani zbla.Jediný rozhodený si tu len ty.Nikto Ta nenúti nič platit a je to len tvoja blbost,že si to nainštaluješ blbo a nespýtaš sa.

Back
Nahoře