co to znamená?

ivořidič

Pokladník
Zdravím mám dotaz chtěl jsem si stáhnout mašinu na akt od Dana kde dopručuje mašinu 749 254 a odkazje kde ji sehnat na PIKKU ale po najetí na příslušný odkaz se mi neustále ukazjue tohle?Poradí někdo co to znamená?bandicam 2026-04-10 22-09-28-060.jpg

Taky mě to dělalo. V pondělí jsem se nemohl dostat na stránky Pikku. Jak už tady v tu dobu psalo vás víc. Od úterka to stejné na fóru. Nikde jinde, jen ty dva weby. Ve čtvrtek večer se mi to podařilo odblokovat. O2 si zapnulo bez varování jakýsi antivirový program. Což jsem, bez toho, aby mi to laskavě sdělili, netušil. Tak jsem vlezl do O2, našel zapnutí toho antiviru, vypnul, a hle, zase všechno v richtiku. Protože po kliknutí na odkaz Fóra nebo Pikku se objevila na obrazovce ťafka, že to zablokovala společnost O2, jako potencionálně nebezpečné, "Vaše připojení není soukromé", s možností ukradení osobních dat. Pořád to vypisovalo, že je neshoda mezi protokolem, kde je https/: a ochrana je v HTST. Tomu antiviru O2 se to samozřejmě nelíbilo. Po vypnutí na O2 se oba weby zase objevily. Prvně jsem se bál, že na těch webech někdo s něčím takovým pohnul, ovšem jak se k tomu přihlásilo O2, bylo jasno.

No tak to vše vysvětluje, jelikož já mám internet od T-Mobile a tam chodilo a chodí všechno bez problémů.

Já se k Pikkovi dodtanu, ale nestáhnu ani kolo. Včera to zkoušel přenastavit kámoš a ani...

přesně, jde jen o stahování souborů, nemá to vliv na velikost stahovaného souboru.

Back
Nahoře