Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

1-trat je verejna od sameho zaciatku. Martin o tom vie. A ak by si otvoril oci tak sme pisali ze ideme zo slovenska do CZ a postupujeme dalej , tak ked mas rozhadzane CZ tak jazdi povodnu verziu 321. zatial sme na Mostoch u Jablunkova , a k herohero este raz DOBROVOLNA PODPORA . a ak ma problem pan Stavitelxxx s tym co tu pridavam do vlakna tak nepridam uz nic. Ja s tym nemam najmensi problem .
Z Jardy Tomeše si nedělej starosti. Myslím, že tento provokatér už tu dělal paseku onehdá, minimálně se to nápadně podobá jednomu pravidelnému provokatérovi, který to zkouší opakovaně..

Prskavka jedna. Tenhle člověk fakt cíleně likviduje snahy jakéhokoliv autora. Buď je v tom fakt nějaký ten autismus, nebo je to prostě nenávist a zloba, možná i závist.

1-trat je verejna od sameho zaciatku. Martin o tom vie. A ak by si otvoril oci tak sme pisali ze ideme zo slovenska do CZ a postupujeme dalej , tak ked mas rozhadzane CZ tak jazdi povodnu verziu 321. zatial sme na Mostoch u Jablunkova , a k herohero este raz DOBROVOLNA PODPORA . a ak ma problem pan Stavitelxxx s tym co tu pridavam do vlakna tak nepridam uz nic. Ja s tym nemam najmensi problem .
Ano. Podpora je dobrovolná a v tom s tebou naprosto souhlasím, ale vysvětli mi jednu věc. Proč jsi tedy zdražoval z 5 € na 7 € a teď je tvůj přístup za 12 €? Jediné vysvětlení je takové, že ti podpora z 5 nebo 7 € nestačí a proto jsi dal rovnou 12 € :-D (nejvéce v historii HeroHero u no name osoby) To vypovídá o tvé vychcanosti a ne jen o "podpoře", protože kdyby ti šlo čistě jen o podporu a třeba nějaké "všimné" za to, že jezdíš po slovensku a fotíš nebo natáčíš úseky, tak by ti to stačilo a zapláclo by to alespoň nějakou část toho, aby jsi nemusel dávat vše z vlastní kapsy. Ještě drobnost! Náramně jsem se pobavil u tvého vysvětlení na tvé FB stránce s vysvětlením a konečným poděkováním a pusinkou přispěvatelům! Zkrátka a dobře! Jsi jen vychcaný šmejd, který bere zábavu jako byznys! Dnes jsem nahlašoval tvé HeroHero na podporu pro neplnění smlouvy a pravidelnost příspěvků. Upřímně je mi jedno, jestli s veřejnou tvorbou sekneš, protože tvá verze rozdrbe vše na české straně! A Martin alias Stavitelxxx o tvém projektu vůbec neví! Takže tady netvrď, že o tom ví, když ani nevíš že Martin je Stavitelxxx a napsal jsi, že pokud mu to vadí, tak tady nebudeš nic přidávat! Tečka!

Je vidět, že vypršení tvého BANu, byla fatální chybou. Nevím, co tu plácáš za nesmysly a opět jsi si vybral někoho, kdo pro simulátor něco tvoří. Sám jsi tady představoval skiny, jež byli už dávno na HeroHero v trainsetu a ty sám jsi tady zveřejnil potom i link. Ale budiž. Jenže ty tady vědomě lžeš!
1. Přestavovaná trať je free a je normálně volně dostupná.
2. Stavitel tratě o projektu ví a kdyby mu to bylo proti srsti, ozval by se sám. Na to nepotřebuje obucmana Tomeše a bůhví, kolik dalších nicků, jsi tu měl nasekaných...

Aktivity, ani trainset tě nikdo stahovat nenutí. Takže si dej lexaurin a nepruď.

z trochu jiného soudku. Zkoušel někdo projet Poprad - Tatry? Mám nainstalováno přesně podle pokynů, ale na obou zhlavích vytrhali indiáni kusy kolejí. Je to jen u mě nebo máte někdo další podobné zkušenosti? V originální 321 všechno sedí a lícuje.
Zkoušel jsem psát autorovi na uvedený email pro hlášení chyb, ale bez odezvy.
Tak nevím...RunActivity 2026-04-10 17-05-41.jpg

Přílohy

• RunActivity 2026-04-10 17-12-49.jpg
    RunActivity 2026-04-10 17-12-49.jpg
    656.1 KB · Zobrazeno: 21
z trochu jiného soudku. Zkoušel někdo projet Poprad - Tatry? Mám nainstalováno přesně podle pokynů, ale na obou zhlavích vytrhali indiáni kusy kolejí. Je to jen u mě nebo máte někdo další podobné zkušenosti? V originální 321 všechno sedí a lícuje.
Tak nevím...
To je přesně to o čem píšu :-D Autor neumí ani komunikovat! Několikrát jsem mu psal, že má na trati levitující návěstidla nebo že jsem mimo trať někde v poli. Psal jsem mu i stromy, které zasahují do tratě a odpovídal jen na HeroHero (asi si kontroloval kolik mu to každý měsíc kápne) na mailu ani čárka! Když už napsal, tak jen stylem u mě ten problém není a nezajímá mě to. Takže tady vidíte, že jsem asi jediný kdo ro dá takhle veřejně!

Tak nevím...Zobrazit přílohu 47757
nainstaloval si si update PB4 do cistej trate 321 akt.29?

Tak nevím...Zobrazit přílohu 47757
No ja to mám tiež nainštalované podla pokynov,to znamená instalácia do čistej trate 321 a pozor!Doležité! Prepísať názov zložky Openrails v trati 321 pred inštaláciou aktualizácie na Openrails OLD,pretože podľa tvojich screenov ti tam chýbajú návestidlá,takže si to evidentne neurobil podla pokynov....

Přílohy

• Poprad tatry P 2B.jpg
    Poprad tatry P 2B.jpg
    370 KB · Zobrazeno: 23
  • Poprad Tatry PB4.jpg
    Poprad Tatry PB4.jpg
    262.6 KB · Zobrazeno: 23
Ahoj, tak se nakonec povedlo. Já předtím složku Openrails z trati mazal, ale když jsem ji přejmenoval na Openrails OLD tak to náhle šlo
díky za nakopnutí správným směrem

Ahoj všem,
tak pokusně přehození Globalu kolejí ve 3D do Trati 321. Je tam mnoho editovaných kolejí, Nejsou tyto nové zatím ve správných složkách, ale půjde to taky.
Zde Lovosice 321
Lovosice_321_1.jpgLovosice_321_2.jpg

Ahoj , hardware lvl kalkulačka uz dnes ma asi len minimum uzivatelov . Problem u 3d kolaji niesu FPS , ale šum na ktory sa treba pozerat za jazdy a to je problem ktory asi nam nedovoli pouzit 3d kolaje . Zatial testujeme.
Jaký šum? Sám používám 3D koleje ve své trati a vše je ok.

Back
Nahoře