Tom Kanka
Vlakvedoucí
Určitě, proto se také uhlí míchalo.Třeba záleží i na tom, zda má fíra naloženou mosteckou kostku nebo sokolovský ořech...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Určitě, proto se také uhlí míchalo.Třeba záleží i na tom, zda má fíra naloženou mosteckou kostku nebo sokolovský ořech...![]()
A dnes jsem si to osvěžil. I s jízdou pro rychlík...To už říkal strojvedoucí Matys, na Líze. "Duchcovská kostka. Takovej šmejd".
A zastavovat se musí elasticky!Tak hlavně abys nemusel chytat ujeté vozy.
A na Ouklice volno.
Pěkné to máš, jen snad... A nebo ne, už mlčím.
Jezevčíci jsou 2 - jeden 744.001 a druhý 744.101.Pozor na pojmy! Jezevčík je 744.001 a ten má mírně odlišnou kabinu. Na 744.7/741.7 mám mobilové fotky z SDKD, ale nic moc. Chtělo by to zrdcadlovku. Jo a kdyby někdo vymodeloval 744.1, bylo by to vysoce žádané. Tuším že Ondra Janiš měl něco v šuflíku, ale moc ho zaměstnává zaměstnání...
V originálu psal Pikku Jezevčíka na 744.7, proto jsem reagoval. U 744.7 jsme při vývoji používali přezdívku Boeing, protože to mělo pracovní označení 747, ale DÚ nám do toho hodil vidle. No a Jezevčík je aspoň u výrobce pouze 744.001, protože je delší (má ještě dva alternátory). Následníci, tedy 744.1, jednoznačnou přezdívku nemají, ale je to spíš tím, že si je zatím soukromníci pojmenovávají každý po svém.Jezevčíci jsou 2 - jeden 744.001 a druhý 744.101.
https://spz.logout.cz/novinky/novinky.php?poradi=1651
To jsem nechal na ORCZ, nezasáhl jsem a ve Všetatech mi to při screenu spadlo když viditelnost stoupala a po load, honem honem ji srazit pod 900 a zase jedu s párou v páře.No vidíš jak ti to jede bez mlhy.![]()