Tomas Sedlak
Začátečník
Také jsem starou verzi odstranil a tato je super. Jak už psal Icik načítaní je opravdu rychlé a za mě TOP 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj,
vydávám TSRE CZ verze 1.0.
Jedná se o první veřejnou verzi upraveného TSRE, která přináší nejen české prostředí, ale i nové funkce a úpravy v Editoru souprav.
Překlad zatím není kompletně dokončený. Některé části programu mohou být stále v angličtině a překlad budu dál postupně doplňovat formou aktualizací.
Novinky ve verzi 1.0
- oprava ukládání souprav a správná posloupnost UiD
- automatické přečíslování chybných UiD
- hromadná výměna chybějících vozidel
- možnost výměny chybějících vozidel ve všech soupravách
- práce se soupravami přímo v aktivitách .act / Loose consists
- bezpečné ukládání změn zpět do aktivit
- optimalizace načítání Trainsetu
- postupně doplňované české prostředí
Důležité
TSRE CZ není povinná náhrada původního TSRE.
Je to upravená verze pro ty, kteří v těchto změnách vidí přínos.
Další opravy, překlady a menší úpravy budou vycházet formou aktualizací.
Zpětná vazba
Budu rád za jakoukoliv zpětnou vazbu – ať už jde o zkušenosti z používání, návrhy na zlepšení nebo hlášení chyb.
Pokud se TSRE CZ bude používat a bude o něj zájem, budu v jeho vývoji pokračovat a postupně přidávat další úpravy a překlady.
Ahoj. TSRE CZ je naprosto super. Rychlé načtení a české prostředí mě fakt překvapilo. Jen tyto dvě věci mi stačily k tomu, aby původní verze TSRE zmizela z mého PCAhoj,
vydávám TSRE CZ verze 1.0.
Jedná se o první veřejnou verzi upraveného TSRE, která přináší nejen české prostředí, ale i nové funkce a úpravy v Editoru souprav.
Překlad zatím není kompletně dokončený. Některé části programu mohou být stále v angličtině a překlad budu dál postupně doplňovat formou aktualizací.
Novinky ve verzi 1.0
- oprava ukládání souprav a správná posloupnost UiD
- automatické přečíslování chybných UiD
- hromadná výměna chybějících vozidel
- možnost výměny chybějících vozidel ve všech soupravách
- práce se soupravami přímo v aktivitách .act / Loose consists
- bezpečné ukládání změn zpět do aktivit
- optimalizace načítání Trainsetu
- postupně doplňované české prostředí
Důležité
TSRE CZ není povinná náhrada původního TSRE.
Je to upravená verze pro ty, kteří v těchto změnách vidí přínos.
Další opravy, překlady a menší úpravy budou vycházet formou aktualizací.
Zpětná vazba
Budu rád za jakoukoliv zpětnou vazbu – ať už jde o zkušenosti z používání, návrhy na zlepšení nebo hlášení chyb.
Pokud se TSRE CZ bude používat a bude o něj zájem, budu v jeho vývoji pokračovat a postupně přidávat další úpravy a překlady.
![]()
Tohle máme i všichni ostatní co tvoříme. Nejsi v tom sám. Hlavně ten čas strávený vývojem. Já už v tom jedu 23 let intenzivní práce. Martin od trati 321 sice už dál netvoří, ale o jeho projekt je stále zájem a povídal, že dokud bude mít jen pár objednávek, hosting mu to zaplatí.
- provoz hostingu a domény,
- údržba webu,
- aktualizace programů,
- opravy chyb,
- testování,
- čas strávený vývojem.
Za ty roky určitě. Jenže jsou i tací, kteří nejen že střídají nicky častěji než ponožky, ale po třech měsících existence domény jim končí platnost hostingu!... Já platím dvouročně, to vyjde levněji ...
Platnost hostingu není závislá na délce fungování samotného webu A pokud člověk nepoužívá žádné hotové šablony a většinu věcí si dělá sám, tak web určitě nevznikne za jeden nebo dva dny.Za ty roky určitě. Jenže jsou i tací, kteří nejen že střídají nicky častěji než ponožky, ale po třech měsících existence domény jim končí platnost hostingu!![]()