TSRE CZ

Ahoj,

vydávám TSRE CZ verze 1.0.

Jedná se o první veřejnou verzi upraveného TSRE, která přináší nejen české prostředí, ale i nové funkce a úpravy v Editoru souprav.

Překlad zatím není kompletně dokončený. Některé části programu mohou být stále v angličtině a překlad budu dál postupně doplňovat formou aktualizací.

Novinky ve verzi 1.0
  • oprava ukládání souprav a správná posloupnost UiD
  • automatické přečíslování chybných UiD
  • hromadná výměna chybějících vozidel
  • možnost výměny chybějících vozidel ve všech soupravách
  • práce se soupravami přímo v aktivitách .act / Loose consists
  • bezpečné ukládání změn zpět do aktivit
  • optimalizace načítání Trainsetu
  • postupně doplňované české prostředí

Důležité

TSRE CZ není povinná náhrada původního TSRE.
Je to upravená verze pro ty, kteří v těchto změnách vidí přínos.

Další opravy, překlady a menší úpravy budou vycházet formou aktualizací.

Zpětná vazba

Budu rád za jakoukoliv zpětnou vazbu – ať už jde o zkušenosti z používání, návrhy na zlepšení nebo hlášení chyb.

Pokud se TSRE CZ bude používat a bude o něj zájem, budu v jeho vývoji pokračovat a postupně přidávat další úpravy a překlady.

Ahoj,

vydávám TSRE CZ verze 1.0.

Jedná se o první veřejnou verzi upraveného TSRE, která přináší nejen české prostředí, ale i nové funkce a úpravy v Editoru souprav.

Překlad zatím není kompletně dokončený. Některé části programu mohou být stále v angličtině a překlad budu dál postupně doplňovat formou aktualizací.

Novinky ve verzi 1.0
  • oprava ukládání souprav a správná posloupnost UiD
  • automatické přečíslování chybných UiD
  • hromadná výměna chybějících vozidel
  • možnost výměny chybějících vozidel ve všech soupravách
  • práce se soupravami přímo v aktivitách .act / Loose consists
  • bezpečné ukládání změn zpět do aktivit
  • optimalizace načítání Trainsetu
  • postupně doplňované české prostředí

Důležité

TSRE CZ není povinná náhrada původního TSRE.
Je to upravená verze pro ty, kteří v těchto změnách vidí přínos.

Další opravy, překlady a menší úpravy budou vycházet formou aktualizací.

Zpětná vazba

Budu rád za jakoukoliv zpětnou vazbu – ať už jde o zkušenosti z používání, návrhy na zlepšení nebo hlášení chyb.

Pokud se TSRE CZ bude používat a bude o něj zájem, budu v jeho vývoji pokračovat a postupně přidávat další úpravy a překlady.

Ahoj. TSRE CZ je naprosto super. Rychlé načtení a české prostředí mě fakt překvapilo. Jen tyto dvě věci mi stačily k tomu, aby původní verze TSRE zmizela z mého PC

Tohle je naprosto super. Největší radost mám z toho načítání con editoru, to je opravdu pecka a funkce nahrazování chybějících vozidel je pro mě dost praktická věc. Já jsem maximálně spokojenej. ;)

Ahoj,

jen bych vás chtěl informovat, že se blíží konec platnosti hostingu pro OR Nástroje, kde jsou dostupné moje utility, aktualizace a další soubory pro komunitu kolem Open Rails a MSTS.

Hosting samozřejmě zatím prodloužím, pravděpodobně tentokrát jen o půl roku, ale upřímně nechci celý provoz webu, úložiště souborů a vše okolo dlouhodobě táhnout úplně sám, zvlášť když web využívá hodně lidí na stahování programů a aktualizací.

Možná si mnoho lidí ani neuvědomuje, že za tím není jen „nahraný soubor ke stažení“, ale také:

• provoz hostingu a domény,
  • údržba webu,
  • aktualizace programů,
  • opravy chyb,
  • testování,
  • čas strávený vývojem.
Pokud by jednou hosting nebyl prodloužen, web i soubory by jednoduše přestaly být dostupné a už by nebylo odkud programy nebo aktualizace stahovat.

Pokud někdo moje projekty používá pravidelně a chtěl by podpořit další provoz a vývoj, budu rád za jakýkoliv dobrovolný příspěvek. Není to povinnost ani podmínka pro používání programů — beru to spíš jako možnost podpořit projekt, který komunita využívá.

Díky všem, kteří moje programy používají, testují nebo posílají chyby a nápady :-)

• provoz hostingu a domény,
  • údržba webu,
  • aktualizace programů,
  • opravy chyb,
  • testování,
  • čas strávený vývojem.
Tohle máme i všichni ostatní co tvoříme. Nejsi v tom sám. Hlavně ten čas strávený vývojem. Já už v tom jedu 23 let intenzivní práce. Martin od trati 321 sice už dál netvoří, ale o jeho projekt je stále zájem a povídal, že dokud bude mít jen pár objednávek, hosting mu to zaplatí.
Já platím dvouročně, to vyjde levněji a je to v mém případě 3300 Kč. Tedy asi 140 korun měsíčně (Active 24) Tedy sem tam prodaná fleška to zaplatí. Proto nemá být nic úplně zadarmo.
Nejnáročnější je vlastní práce, kterou nabízím. Modelování a stavění tratí v mém případě.

Za ty roky určitě. Jenže jsou i tací, kteří nejen že střídají nicky častěji než ponožky, ale po třech měsících existence domény jim končí platnost hostingu! :D
Platnost hostingu není závislá na délce fungování samotného webu A pokud člověk nepoužívá žádné hotové šablony a většinu věcí si dělá sám, tak web určitě nevznikne za jeden nebo dva dny.

Navíc nikde nepíšu, že hosting nezaplatím nebo že je někdo povinen přispívat. Jen jsem normálně informoval o tom, že provoz něco stojí a že kdo chce, může projekt dobrovolně podpořit.

Back
Nahoře