Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To si objednal Icik?Co vám schází v OR za funkce či vylepšení ?
Nově v update - kouř se už po vjezdu do tunelu zatmavuje.Z estetického hlediska mi asi nejvíce vadí světlý kouř v tunelech, nedávno jsem to zkoušel navrhnout, nějako to zapadlo...
Icik neTo si objednal Icik?Jinak jsem nepochopil budoucí diskusi. Protože bez Icika si můžeme jen přát a snít a to je asi tak vše, co s tím můžeme udělat.
![]()
To už tady bylo. Fungovalo, ale ve stanici, kde bylo několik vlaků z toho byl houkačkový orchestr. Tedy se od tohoto upustilo.nejaky automaticky svetelny pozdrav kolegu a tiez pistalou
Dobrý den, k tomuhle by šlo využít světelný kužel, který se používá pod lampy jako noční osvětlení. Jelikož je to textura, viditelná jen v noci, mohla by se 'přilepit' před lokomotivu (podobně jako se umisťuje strojvedoucí do kabiny). Provedení už nechám na místní koumáky.Mně chybí odrazy světel na zemj u AI vlaků. Ale tohle asi nelze. Jinak s novým compem šlapou aktivity, jak hodinky.
Zkusil jsem upravit kód pro světla AI vlaků ve zdojácích Open Rails a AI vlaky normálně svítí. Jde tam nastavit jak světla pro posun, tlumené nebo dálkovéDobrý den, k tomuhle by šlo využít světelný kužel, který se používá pod lampy jako noční osvětlení. Jelikož je to textura, viditelná jen v noci, mohla by se 'přilepit' před lokomotivu (podobně jako se umisťuje strojvedoucí do kabiny). Provedení už nechám na místní koumáky.
Dan měl na mysli spíš kužel světla před lokomotivou.Zkusil jsem upravit kód pro světla AI vlaků ve zdojácích Open Rails a AI vlaky normálně svítí. Jde tam nastavit jak světla pro posun, tlumené nebo dálkové![]()
Tohle bych ti mohl dát do mého editoru aktivit, ale ne tak jak si myslíš. Mám v planu udělat ne jen trasu hráče jako je teď (zvýrazněna linka barvou), ale uvidíš i "obdélníky" jednotlivých vozu v soupravě a budeš si moct sám pohybovat soupravou po bodu nástupiště a přesně uvidíš jak bude souprava postavená vůči perónu. Je to zatím v mé hlavě a uvidím časem, jestli se to povedeI když je to podle mě nadlidský cíl, uvítal bych tvorbu aktivit stejně jako v RW (jsem v mapě jako hráč a z nabídky pokládám přímo na koleje lokomotivy nebo vozy a sestavuju si soupravy).
...a funkční multiplayer![]()
Sorry,ale to je největší hovadina co v RW je. Hlavně ve velkých projektech je to pěkný voser, zlatý editor MSTS.I když je to podle mě nadlidský cíl, uvítal bych tvorbu aktivit stejně jako v RW (jsem v mapě jako hráč a z nabídky pokládám přímo na koleje lokomotivy nebo vozy a sestavuju si soupravy).
funkční MP, co konkrétně ?I když je to podle mě nadlidský cíl, uvítal bych tvorbu aktivit stejně jako v RW (jsem v mapě jako hráč a z nabídky pokládám přímo na koleje lokomotivy nebo vozy a sestavuju si soupravy).