Open Rails - Alois Nebel

Alois Nebel

Posunovač
Ahoj,

chystám se upravit Open Rails 1.5.

Nechci jít cestou, kterou jde Icik, ani se snažit napodobovat jeho práci, protože to, co dělá, dělá opravdu výborně. Spíše bych chtěl vytvořit svou vlastní verzi zaměřenou hlavně na rozšíření API a lepší podporu pro DPS.

Mým cílem je dostat z API co nejvíce užitečných dat, aby DPS mohl zobrazovat přesnější informace a nabídnout více funkcí během jízdy.

Pokud někdo jezdí klasické Open Rails a měl by nějaký nápad, co by v něm chtěl změnit nebo doplnit, klidně napište :-)

1.5 používám na starší tratě. Například rumunské a polské 10+ let staré a ještě se mě nestalo aby něco nešlo :D 1.5 beru vždycky jako sázku na jistotu když nic nejde :D

V OR 1.6 mně zase vyhovuje v timetable použití automatu řízení.
Kabimy si přizpůsobím ,které jsou funkční..

Ahoj. Používám pouze OR CZ/SK. Naopak nelze, nekompatibliní zvuky, kabiny a 1.51, je oproti ORCZ něco jako srovnávat Ferrari s Treabantem. Navíc, jako aktivitář, jsem plně spokojen se spolupráci s týmem vývojářů, jak s flexibilní spolupráci, tak i vývojem a vychytávkama, které ORCZ obsahuje. I kvůli kompatibilitě s laděním vozidel pro OR od Josefa, Pikka a širokou škálou vozidel i z dob ČSD. Tudiž z mé strany nevidím důvod, jakéhokoliv odklonu od spolupráce s tímto týmem lidí a ani simulátoru samotného. Není to žádná výtka, jen konstatování a celkem i překvapení, nad touhle strategií.

Není to žádná výtka, jen konstatování a celkem i překvapení, nad touhle strategií.
Nechci jít cestou, kterou jde Icik, ani se snažit napodobovat jeho práci, protože to, co dělá, dělá opravdu výborně.

Pokud někdo jezdí klasické Open Rails a měl by nějaký nápad, co by v něm chtěl změnit nebo doplnit

DĚKUJI ZA POCHOPENÍ

Back
Nahoře