Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Dobrý den, toto je jedním slovem "NÁDHERA". Děláte úžasnou práci. Všiml jsem si, že v balíku jsou rozdílné modely. Všechny laminátky, kromě CDC 240048, nemají snímače za vzduchovou jímkou a madla na střechách. To je záměr?
Děkuji za odpověď.

Dobrý den, toto je jedním slovem "NÁDHERA". Děláte úžasnou práci. Všiml jsem si, že v balíku jsou rozdílné modely. Všechny laminátky, kromě CDC 240048, nemají snímače za vzduchovou jímkou a madla na střechách. To je záměr?
Děkuji za odpověď.
To je asi moje selhání. Musím to zkontrolovat. Asi se to někde ztratilo při exportu.

P.S. tak v Blendru je to ok, asi jsem nahrál špatný balíček.

To je asi moje selhání. Musím to zkontrolovat. Asi se to někde ztratilo při exportu.

P.S. tak v Blendru je to ok, asi jsem nahrál špatný balíček.
Tie madla na strechách nemajú všetky. Je to dané konkrétnou sériou. U 240 napríklad E4 to nemali tie malé čísla. E5 to mali všetky.

Tie madla na strechách nemajú všetky. Je to dané konkrétnou sériou. U 240 napríklad E4 to nemali tie malé čísla. E5 to mali všetky.
Už jsou balíčky 240 opraveny, stejně jako u balíčku 230. Ale jestli to je správně netuším. A děkuji Milane za upozornění. :cool:

Back
Nahoře