vláčkař Jenda
Pokladník
RegioJet má z prvního peršingu eso. Všechny dostanou retro nátěr - Zdopravy.cz
Proměnou na dvousystémové lokomotivy s ETCS prochází všech devět vozidel.
zdopravy.cz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
zdopravy.cz
zdopravy.cz
zdopravy.cz
No, naklápění je jim ale prt platné, když to bude tahat Vectron.![]()
Leo Express poprvé ukázal soupravy Talgo, končí s černou barvou. Poprvé svezou cestující 30. dubna - Zdopravy.cz
Naklápěcí soupravy mají kapacitu 350 míst.zdopravy.cz
zdopravy.cz
Tak prý bude každé nové eso v jiném retro nátěru![]()
Proměna peršingů RegioJetu. Po dualizaci mají i ETCS, poprvé v Česku instalovali systém Guardia - Zdopravy.cz
Dualizace a instalace ETCS vyjde dopravce na téměř 350 milionů korun.zdopravy.cz
zdopravy.cz
No to jim to trvalo vyřešit to jižní zhlaví. Bez té křižovatkové výhybky se tam ty vlaky u toho přejezdu tak všemožně vykrucovaly. A hlavně rychlíky.![]()
Jihlavu čeká výluka na pět měsíců. Opraví zhlaví a viadukt - Zdopravy.cz
Nově do veselského zhlaví umístí křižovatkovou výhybku.zdopravy.cz
No hlavně objevili Ameriku, protože Angličan tam byl před "modernizací". Řešení jihlavské stanice je poplatno tehdejšímu dělení provozovatelů drah a až jejich následnému propojení. A na potřebné rozšíření moc místa nebylo, takže je to dodnes poměrně slušný slepenec.No to jim to trvalo vyřešit to jižní zhlaví. Bez té křižovatkové výhybky se tam ty vlaky u toho přejezdu tak všemožně vykrucovaly. A hlavně rychlíky.
A nějaké shrnutí by nebylo? Tvůj názor?A ještě jeden
OR tam bylo na 7. příčce a bohužel jako celek, taky jsem doufal v lepší zviditelnění CZSK verze...Tedy klasický MSTS musí být hodně vzadu, jen jsem nenalistoval ORCZSK, na kterém místě skončil. Tam už to mají kluci pěkně vymakané.
Na posledním místě kvůli tomu, že je prý moc starý kvůli základu MSTS. Ten kluk vůbec nerozlišuje komerční projekty a dobrovolnické, zcela zdarma tvořené. Spíš jen vizuál hraje u něj roli. Aspoň takto na mě působil.A nějaké shrnutí by nebylo? Tvůj názor?
Já jsem tohle také nedávno zahlédl a jen zběžně prolistoval. Ale tohle bylo spíš hodnocení podle strojvedoucích. Tedy klasický MSTS musí být hodně vzadu, jen jsem nenalistoval ORCZSK, na kterém místě skončil. Tam už to mají kluci pěkně vymakané.