"nahrávám" v menu openrailsczsk

sotous_z_hranic

Začátečník
Dobrý den, už několik let se snažím zprovoznit OpenRailsCZSK ale vždy když dojde na lokomotivu tak se to podělá. Sleduju návody na YT pomáhá mi Gemini, ChatGPT ale nikdo nedokáže najít ten problém máte tady i obrázek aby jste věděli jak to třeba vypadadá. moc tomu nerozumím ale už mi prostě došla trpělivost :( . předem děkuji za jakoukoliv odpověď <3e

Přílohy

• Bez názvu.jpg
    Bez názvu.jpg
    87 KB · Zobrazeno: 31
No, v tomto případě ještě nemáš načtený trainset, a jde o to, zda máš mašiny a vagony ve správné složce?
Trať máš správně ve složce routes. Ve složce trains jsou ještě dvě další složky, jedna složka je Consists - zde jsou umístěné jednotlivé soupravy, soubory mají koncovku .con
Druhou složka má název Trainset, my musí být uloženy všechny soubory mašin a vagonů, které jsi odtahuješ z různých webů nebo jsou u některých Tratí.
Teprve potom se ti při spuštění open rails může zobrazit nabídka jednotlivých lokomotiv a k nim postavených souprav. Teprve pak se dostaneš do hry.
Pokud máš konkrétní dotaz K Trati 090 , napiš mi soukromou zprávu nebo do mailu.

takže když vytvořím soubor .con třeba přes tsre5 tak by to mělo fungovat? protože jsem se setkal i s "<chybí>" a když jsem to zkusil vyvtořit přes tsre5, to nepomohlo jinak ty složky mám sprrávně OpenRailsCZSK└── TRAINS └── TRAINSET └── CONSISTS - consists je prázdný jdu to zkusit moc díky za odpověd

Dobrý den, už několik let se snažím zprovoznit OpenRailsCZSK ale vždy když dojde na lokomotivu tak se to podělá. Sleduju návody na YT pomáhá mi Gemini, ChatGPT ale nikdo nedokáže najít ten problém máte tady i obrázek aby jste věděli jak to třeba vypadadá. moc tomu nerozumím ale už mi prostě došla trpělivost :( . předem děkuji za jakoukoliv odpověď <3e
Tak co si zkusit objednat Zbyňkovu trať BP, která má základní trainset a je to takový all-in-one projekt? Pro začátečníka více než vhodná volba.

Back
Nahoře