TSRE CZ

Ahoj,

hlavní problém je v tom, že už ani sám nevím, co bych měl v Editoru tratí dál upravovat nebo vylepšovat. Nikdo totiž nepřichází s připomínkami ani návrhy.

Většina úprav, které v editoru dnes jsou, vznikla jen díky @MilanV a @Butko007. Jsou to prakticky jediní lidé, kteří jsou ochotni přijít s konkrétním návrhem, následně ho otestovat a pokud výsledek není podle představ, testovat dál, dokud se nenajde správné řešení.

Testování stylem „pošli mi úpravu a já ji otestuji, až na to budu mít čas“ mě ale upřímně moc neposouvá. Potřebuji zpětnou vazbu průběžně, abych mohl případné chyby nebo připomínky hned řešit.

Chyba je mezi židlí a klávesnicí... chybí ti appdata. Pokud máš verzi 1.0.4 tak stačí přes tlačítko jen stáhnout aktualizaci na verzi 2.0
Vdaka za info, ked som prvy krat spustil program, neprotestoval, ze mu chyba internet. Update z v1.0.4 cez stiahnut aktualizacie vyzaduje admin prava, a to nemam. Tak som nanovo prvy krat spustil v2.0 aj s inetom, a ide OK.
Este raz vdaka za tuto sikovnu utilitku.
ps. neslo by spravit rovno otvaranie modelu cez cmd (tsrecz.exe model.s) ? Taka nahrada shape viewer na ktory treba admin prava.

ps. neslo by spravit rovno otvaranie modelu cez cmd (tsrecz.exe model.s) ? Taka nahrada shape viewer na ktory treba admin prava.
Nevím, jaká administrátorská práva máš na mysli, ale Prohlížeč modelů v TSRE_CZ žádná administrátorská práva nepotřebuje. Není tedy potřeba kvůli tomu nic upravovat ani doplňovat jako náhradu Shape Vieweru.

TSRE5-SCOmodtsre gx 07-1.jpgtsre gx 07-2.jpgtsre gx 07-3.jpgtsre gx 07-4.jpgtsre gx 07-5.jpgtsre gx 07-6.jpgtsre gx 07-7.jpgtsre gx 07-0.jpgOpen Rails 2026-07-24 03-47-18.jpgOpen Rails 2026-07-24 03-47-57.jpg
Přidán nástroj pro tvorbu aktivit F4 na celou obrazovku a prohlížeč TrackDB s vysokým rozlišením.
Přidáno samostatné vytváření, úpravy, ověřování a zápis tras MSTS/ORTS.
Přidáno trasování toku vody na přirozeném konci s možností živého přepínání výhybek a přepočítávání.
Přidány body pro zpětný chod, čekací body podle doby trvání a času, vizualizace překrytí a projíždějící vlečky.
Přidány ovládací prvky trasy s možností výběru/smazání, vrácení zpět/znovu, rotace mapy, značky trasy, popisky, signály, stanice a symbolika odpočívadel.
Forum

Back
Nahoře