CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Tak já jsem to spustil ve volné jízdě, dle rad Icika, ale musím zpět na 277, neboť jsem neloadnul aktivitu a musím dohrát, pak opravy a potom až aktualizace.

Aktivoval jsem také efekty reverbu a echa pro troubení a pískání. Také jízda v tunelu má aplikován efekt odrazu zvuku. ;)
Tak přece jen nějaká ozvěna... Jedu aktivitu a na kraji jednoho tunelu jsem si dovolil lehce houknout. Ten zvuk následně, ten řezal.
Ještě nějaké doladění a bude to tady pro ty tunelové týpky, podobně jako v Četnických humoreskách.

V Tuneli po mne niekto strieľal... asi Klokan35 :D Testoval som kabinu 361 od Doda plus nové zvuky v ORCZSK a akoby sa v tuneli pri vstupe a výstupe do tunela zrazili dva zvukové svety.skúšal niekto?

Ten zvuk v tunelu je divný. On totiž do tunelu dělá ozvěnu i Mirel a přepínače v kabině fíry. :rolleyes: A asive dvou tunelech mi začal zvuk šíleně praskat a pak umlkl nadobro. Resetovala to změna pohledu z kabiny na vlak, ale po jedné změně vypadly zase zvuky motorů apod., nahodily to až další změny pohledů.

Zdravím vespolek,
pokud jedu za tmy a svítím ať už tlumeným nebo plným reflektorem, světlo které vrhají světlomety lokomotivy docela často "mrká" a nevypadá to nejlépe. Bohužel nemám příliš výkonný notebook, takže mě napadla jako příčina nízká snímková frekvence. Mám však ale 15-30 FPS, což mi zase nepřijde až tak špatné. Někdo prosím nějaký tip co s tím?

A ještě jeden trochu začátečnický dotaz, omlouvám se za dva příspěvky.
Byl by mi prosím někdo ochotný popsat krok po kroku, jak odvěsit a po objetí zase přivěsit lokomotivu k vozům (např. při přeprahu)? Děje se mi totiž to, že když lokomotivou objedu vozy, přivěsím ji a vydám se na cestu, vlak mi zkrátka nebrzdí a pak to dopadá... Nepěkně :D
Nepochybuji o tom, že je chyba v mé neznalosti, tak se obracím na znalejší posunovače, díky !!

Také se přidávám, včera při zkoušce 350 po trati BP občas zamrkalo. A PC mám výkonné.

A ještě něčeho jsem si všiml. Slabé osvětlení stanoviště (zatím 350). Ono se tam změnilo přepínání na tlumené/plné a nezaregistroval jsem to? Půl roku jsem na sim nesáhl, tak nevím. :rolleyes:

Back
Nahoře